Politika

HDZ Sinj priopćenje “GRMOJA VRIJEĐA GRAĐANE SINJA!!”

Priopćenje GO HDZ Sinj prenosimo izvorno i u cijelosti:

Jučer je politički komesar MOST-a i suradnik gradonačelnika Bulja, Nikola Grmoja odgovarajući na argumentirane prozivke zastupnice Majde Burić i notornu činjenicu o poništenoj odluci Mira Bulja o imenovanju ravnateljice sinjskog dječjeg vrtića od strane Upravnog suda, te druge nezakonitosti  –  uvrijedio građane Sinja.

Grmoja je svojim istupom u Hrvatskom saboru jasno pokazao što misli o građanima Sinja. Iz izjave se može zaključiti da ih smatra “stokom sitnog zuba” koju Miro Bulj kupuje za 20 eura potpora za „Alkaricu“ i slične minorne potpore grada!

Istovremeno NE spominje da je njegov Miro Bulj dobio u „dotu“ skoro 30 milijuna kuna od prethodne vlasti koje su sada otišle u zaborav njegovim “pametnim” trošenjem, a Grad je pred bankrotom.

Grad Sinj trenutno nema pripremljen, niti je u realizaciji bilo kakav projekt, kamoli strateški, osim projekta Aglomeracija kojega realizira Vlada RH. Međutim, navedeno ne sprječava gradonačelnika Bulja da koristi svaku prigodu kako bi se “kitio tuđim perjem”.

Dokaz neznanja i nesposobnosti je projekt “Sinj u sridu” za kojeg ne radi ništa i dovodi u pitanje stabilnost grada Sinja te troši dragocjeno vrijeme za dovršetak najvećeg EU projekta za Sinj! Nakon dvije godine vlasti u gradu Sinju nije napravljen niti jedan korak za dovršetak projekta “Sinj u sridu”, što će rezultirati ogromnom štetom koju će platiti građani Sinja.

Između ostalog, zanima nas hoće li Bulj osuditi izjavu svog kolege Grmoje i ovo ponižavanje Sinjana, kao što je učinio u slučaju izjave splitskog psihijatra dr. Borana Uglešića koji je uvrijedio stanovnike Zagore!?

 

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Predsjednik, Igor Vidalina

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button