Vijesti

Herojskom Vukovaru odana počast za ratnu žrtvu

U Vukovarskoj Koloni sjećanja dana 18. studenog 2019. godine u ime Grada Sinja sudjelovala je gradonačelnica Kristina Križanac.

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i 28. obljetnicu stradanja, do Memorijalnog groblja u Koloni sjećanja koja je krenula od vukovarske bolnice, gradonačelnica Križanac je kročila sa svojim kolegama gradonačelnicima iz Splita i Knina, te mnogobrojnim sinjanima kao i tisućama domoljuba koji su pristigli u Vukovar odati počast svim žrtvama i preminulim braniteljima Vukovara. Na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata položili su ruže na grobnice poginulih i ubijenih branitelja i civila.

Povezani članci

4 Komentara

 1. Bitno je da si ti Kristina VIP, vipovu ti majku ljubim. Disu naš Ugrin i Glavan, sad ih nevodaš sa sobom a kad su ti služili i mučaliputovali ste svagdi zajedno.

  7
  7
 2. Mitnica,
  Sram te bilo što koristiš nick svetog mjesta na kojem su hrvatski vitezovi život davali kako bi danas imali državu i slobodu u kojoj eto i ti možeš baliti baljezgarije u svrhu lokalno-dnevnopolitičkih obračuna!
  Jesi li se ti poklonio žrtvama Škabrnje i Vukovara?
  Ili su od njih bitniji Ugrin i Glavan?!?
  Jadno!!!!

  11
  4
 3. Svaki normalan gradonačelnik u iti jednom normalnom gradu bi prvi ustao protiv ponude 10 milijuna skuplje od troškovnikom predviđene. Izgleda, mi smo specifični.
  Srićon, još zeru.

  4
  3
Back to top button