Sport

Hrvatska – Armenija danas Gradski stadion 15:00 sati

Subota 27.10. u 15:00 sati na Gradskom stadionu se igra utakmica kvalifikacija Hrvatske U-17 reprezentacije, mladim Vatrenima protivnik je reprezentacija Armenije.

Naime, Sinj i Dugopolje domaćini su Hrvatske U-17 reprezentacije koja će u razdoblju od 27. listopada do 2. studenog u grupi s Armenijom, Italijom i Andorom igrati kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2019. godine. Od toga će Hrvatska reprezentacija dvije od svoje tri utakmice kvalifikacija odigrati u Sinju.

U drugoj će utakmici Hrvatska zaigrati s Andorom u Dugopolju 30. listopada, u utorak od 14 sati dok će u Sinju svoj susret igrati Italija i Armenija. Drugi sinjski, a ukupno treći susret Vatrenih na rasporedu je 2. studenog u 14 sati na sinjskom Gradskom stadionu, a protivnik je mlada reprezentacija Italije.

NK Junak ponovno će se pridružiti sinjskim sportskim kolektivima koji su, na čelu s RK Kamičak, pokrenuli akciju za pomoć ozlijeđenom sinjskom vatrogascu, Josipu Santu kojemu je potrebna teška operacija u Rusiji. 

Ulaznice su po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Sav prihod od prodanih ulaznica bit će za pomoć Josipu Santu, sinjskom vatrogascu ozlijeđenom na požarištu na Braču. Novac koji je potreban za istu je jako velik, pa iz NK Junak i sinjski dobrotvori pozivaju da se u ovoj akciji uključe i svi ljudi dobre volje koji neće biti na susretima u Sinju te pokažu veliko srce uplatom svog priloga na Josipov osobni račun IBAN-a HR9123400093103896935

Napomenimo još na kraju kako je U-17 reprezentacija već nekoliko dana u Sinju gdje se u obližnjim Hrvacama na terenu NK Hrvace pripremaju za svoje kvalifikacijske obveze.

Autor/ica M.V.

User Rating: Be the first one !

Povezani članci

Back to top button