Vijesti

I Grad Sinj „uređuje“ cestu prema Radošiću

Nakon što smo pisali da je HDZ-ov vijećnik u Županijskoj skupštini Božo Župić potakao svojim vijećničkim pitanjem na 14-toj sjednici SDŽ, kako županijska cesta kroz sinjsko naselje Radošić derutna i nemoguća za prometovanje, nakon toga je slijedila brza reakcija pročelnika Petra Škorića  i Županijske uprave za ceste koje su reagirale žurno i izvršile sanaciju na svom dijelu nadležnosti spomenute trase, vjerojatno je reagirao i Grad Sinj i gradonačelnica Kristina Križanac što je za svaku pohvalu.

Kako su na javili čitatelji Sinjske rere pojavili su se strojevi na dionici ceste prema Radošiću od Župića prema „Joskanu“, koja je u nadležnosti Grada Sinja i počelo se sa najnužnijom sanacijom.

Ovo je uistinu potrebno iz razloga nadolazećeg zimskog vremenskog razdoblja i smanjenja svih onih problema kojih su imali mještani Radošića na svom svakodnevnom korištenju ceste prema gradu Sinju.

Povezani članci

2 Komentara

 1. Predstava za javnost.
  Ministarstvo je davalo do miljon kuna za uređenje cesta tribalo samo ispunit formular i uzet novce pa se nisu sitili ni to uradit.
  Sad kao glume neku brigu za Radošić.
  Ko ih ne zna skupo bi ih platio.

  36
  12
 2. ovo je od največeg prioriteta sad kad gradonačelnica ima restoran i kušaonu na radošiću. neče gosti valjda priko rupa vozit?

  34
  11
Back to top button