Vijesti

I jutros spriječen kamion s vrgoračkim smećem da uđe na Mojanku

Nakon jučerašnjeg mirnog prosvjeda i dogovora da se spriječi dovoz vrgoračkog smeća i jutros je spriječen ulazak kamiona na deponij Mojanka .

Od 6:00 sati su mještani Turjaka i Brnaza čekali kamion s vrgoračkim smećem, koji je oko 7:00 sati pokušao ući u prostor deponija, a koji je netom prije dolaska bio parkiran na odmaralištu od deponija prema Brnazama. Spriječen je i uz konzultacije vozača i djelatnika iz Vrgorca krenuo put Splita. Na prosvjedu su bili saborski zastupnik Miro Bulj, predsjednik MO Turjaci Stipe Perić, predsjednik MO Brnaze Josip Marić i gradski vijećnik Marko Križanac. 

Povezani članci

3 Komentara

  1. ljudi moji isprid vas kamion vrgoračkog smeća a iza leđa brdo triljskog, otočkog, dicmanjskog i hrvatačkog, u ‘sendviću’ ste od tuđeg semeća

  2. Predlažem hitnu sjednicu na kojoj će se razmotriti nabavka raketa kratkog dometa u slučaju da se nastavi s ovakvim pritiscima na Mojanku! I moga bi ić prijedlog da svako domaćinstvo u svom dvorištu ima mali deponij kako bi se Mojanka sanirala… Mi umisto da riješimo problem, od njega stvaramo 5 novih, u tome smo uspješni!

  3. Jesu li među prosvjednike ikako barem svratili neki koji nisu iz Turjaka i Brnaza?
    Ups, zaboravih, njima ne smrdi, pa ih nije ni briga.

Back to top button