Vijesti

“Ide velika fešta u Sinju“ – Ante Budimir osvojio 100.000 kn na „Drugoj šansi“

"Ide velika fešta u Sinju“ – rekao je Ante

Središte Cetinske krajine, osim po viteškoj igri i crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske, postaje poznato i po dobitniku „Druge šanse“, a Ante Budimir jučer je stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. Riječ je o mladom igraču koji je 7. svibnja uplatio tri kombinacije Lota 7 u Ulici domovinskog rata 92 u Sinju te osvojio dobitak „Druga šansa.“

„Igram samo Loto 7 i to uvijek tri kombinacije, a odigram gotovo svakog tjedna“ – rekao je sretni Ante otkrivši da ima svoje sretne brojeve koje igra već desetak godina.

Podsjetimo da je „Druga šansa“ posebna vrsta dobitka koji se ostvaruje isključivo u igri Loto 7 – u izvlačenju uplatnih brojeva potvrda koje su sudjelovale u istom kolu igre, ali nisu ostvarile dobitak na Lotu 7, dobitak ostvaruje potvrda čiji je uplatni broj tog kola istovjetan broju izvučenom putem generatora slučajnih brojeva. Dobitak „Druga šansa“ jamči dobitak u iznosu od 1.000 kn, no sretnom dobitniku pruža se i mogućnost znatno većeg dobitka okretanjem Kola s dobicima u sklopu TV emisija izvlačenja.

Tu je priliku iskoristio i tridesetdvogodišnji Ante iz Sinja jer kako kaže: „Kolo donosi minimalni dobitak od 10.000 kuna pa se nema što za izgubiti.“

Ante kaže kako nema velikih želja, a posebno nas se dojmila njegova skromnost: „Imam posao, riješeno stambeno pitanje i automobil. Što mi više treba i zato ću dobar dio ovog dobitka podijeliti s obitelji, a ono što ostane bit će za mene. No, prije svega ide velika fešta u Sinju“ – rekao nam je Ante kojem je tijekom probe prije prijenosa uživo, Kolo stalo na polju od milijun kuna: „Iako sam pomislio da sam sada potrošio sreću, nemam razloga biti nezadovoljan ili žalostan. Pa osvojio sam 100.000 kuna što je itekako velik dobitak“ – zaključio je na kraju Ante Budimir.

Kolo s dobicima ima 60 polja, a iznosi koje igrači mogu osvojiti su: 10.000 kn, 15.000 kn, 20.000 kn, 25.000 kn, 50.000 kn, 100.000 kn i Jackpot polje koje donosi čak milijun kuna. Kako bi iskoristili pravo na okretanje Kola s dobitcima, igrač/ica se mora javiti u Lutriju u roku od 20 dana od dana izvlačenja, prenosi dalmacija danas.

Povezani članci

Back to top button