Vijesti

Informacija o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Urbanističkog plana uređenja ex Dalmatinka sjever

Grad Sinj, Upravni odjel za imovinu i prostorno uređenje, sukladno čl. 67. st.2. Zakona o zaštiti okoliša („Narodne novine” broj 80/13, 153/13, 78/15,12/18 i 118/18), članka 5. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš („Narodne novine” 3/17) i čl. 5. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša („Narodne novine” broj 64/08), objavljuje informaciju o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Urbanističkog plana uređenja ex Dalmatinka sjever. Odluka o započinjanju predmetnog postupka dostupna je ispod ove objave. Ova Odluka se objavljuje na web stranici Grada Sinja (www.sinj.hr) i u „Službenom glasniku Grada Sinja“.

Tijelo nadležno za provedbu postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš je Upravni odjel za imovinu i prostorno uređenje.

Javnost može dostaviti mišljenje i prijedloge u pisanom obliku na adresu nadležnog tijela i to u roku od 30 dana od dana objave ove informacije, pozivom na klasu: 350-01/20-01/28.

Odluka

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button