Branitelji

Informativna radionica za udruge iz Domovinskog rata

Informativna radionica u Zagrebu za poziv „Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata“ za udruge iz Domovinskog rata

Prva Info-radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva ”Razvoj i širenje izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata ” održat će se 24. kolovoza 2018. godine u Zagrebu, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Trg Nevenke Topalušić 1, s početkom u 11 sati.

Ministarstvo hrvatskih branitelja iniciralo je provedbu poziva „Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata“ koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a u kojem su prihvatljivi prijavitelji udruge iz Domovinskog rata. Poziv je objavljen 3. kolovoza 2018. godine i otvoren je do 31. prosinca 2019. godine ili do iscrpljenja financijske omotnice. Poziv se provodi u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u svojstvu Posredničkog tijela razine 1 te Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva u svojstvu Posredničkog tijela razine 2.

Ovim Pozivom ukupne vrijednosti 40.500.000,00 kn razvit će se i proširiti mreža izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata koja će se temeljiti na suradnji s udrugama iz Domovinskog rata, a kojima će se dodjeljivati potpore za pružanje usluga ciljnim skupinama Poziva.

 

Poveznica:

https://branitelji.gov.hr/vijesti/informativna-radionica-u-zagrebu-za-poziv-razvoj-i-sirenje-mreze-izvaninstitucionalnih-usluga-za-hrvatske-branitelje-i-stradalnike-domovinskog-rata-za-udruge-iz-domovinskog-rata/2096

 

Povezani članci

Back to top button