Vijesti

Interstas – međunarodni festival turizma u Solinu

U petak 17. studenoga 2023. u Solinu, završene su tri međunarodne priredbe: 30. INTERSTAS – Međunarodni festival turizma, 26. ITF’CRO -Međunarodni festival turističkog filma, i 21. CEA-CRO- Cvjetno i krajobrazno predstavljanje za Međunarodni zlatni cvijet i posebnu nagradu “Dr. Lucija Čikeš”.

Direktor manifestacije Vojko Pleština, predstavio je prisutnima broj prijavljenih, nominiranih i odabranih laureata za 2023. godinu.

Na svečanoj dodjeli nagrada, među dobitnicima bili se i predstavnici grada Sinja:   maestro Mojmir Čačija, Klapa Sinj i Turistička zajednica grada Sinja.

Predstavnici Grada Sinja nagrađeni su u kategorijama:

-Međunarodna turistička nagrada  „Antonio Conte 2023.“ za ukupnu profesionalnu, visoko kreativnu izvrsnost u vođenju, produkciji i doprinosu razvoju dalmatinskog klapskog izričaja, nagradu je dobio maestro Mojmir Čačija

-POSEBNO PRIZNANJE INTERSTAS 2023, uručeno je se Klapi Sinj, za visoko kreativnu izvrsnost u vođenju, produkciji i doprinosu razvoja dalmatinskog klapskog izričaja.

-Posebno priznanje 26. ITF CRO 2023.- INTERSTAS 2023. u kategoriji turistički promotivni filmovi/videa, autori / producenti  nagrađeni su autor promotivnog videa, Krunoslav Weinpert (POINTERS) i Turistička zajednica grada Sinja kao prijavitelj za promotivni video Sinj  – vodič po destinaciji .

U ovoj kategoriji na 26. Međunarodnom festivalu filma pristigli su filmovi iz 147 zemalja sa svih kontinenata, a u kategoriji turistički, putopisni, dokumentarni, povijesni, ekološki, s ukupno prijavljenih rekordnih 406 turističkih promotivnih filmova/spotova (372 iz svijeta te 34 iz Hrvatske), dodijeljeno ukupno 27 nagrada.  Nagrađeni promotivni video možete pogledati na poveznici:

Čestitamo svim nagrađenima!

S poštovanjem,

Monika Vrgoč Direktorica turističke zajednica grada Sinja

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button