Politika

Ivan Bugarin kandidat za gradonačelnika Grada Trilja

Priopćenje GO HDZ-a grada Trilja prenosimo u cijelosti.

Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Trilja koja se održala u petak 26.02.2021 godine, jednoglasno je izabran kandidat za gradonačelnika za predstojeće lokalne izbore – predsjednik Gradskog odbora Ivan Bugarin.

Rođen 25.02.1980 godine u Sinju, oženjen i otac troje djece. Po zanimanju dipl.ing.elektrotehnike, a svoje obrazovanje stekao je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Po završetku studija radno iskustvo krenulo je sa zaposlenjem u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju, kao profesor nekoliko tehničkih predmeta, te nakon toga u Slobodnoj dalmaciji kao suradnik za razvoj i investicije. Rad u struci počeo je 2010 godine u Društvu Vodovod i čistoća d.o.o. kao pomoćnik direktora za tehnička pitanja , gdje se nalazi i danas. Bogato iskustvo na području vododoopskrbe i odvodnje rezultiralo je vođenjem Projekta poboljšanja vodno komunalne infrastrukture Aglomeracije Sinj, Projekta Integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – Aglomeracije Trilj, Otok i  Dicmo. Također, sudjeluje u nizu drugih aktivnosti od važnosti za razvoj Društva i Cetinske krajine poput praćenja suvremenih dostignuća na području razvoja tehnike i tehnologije u dijelu  komunalnih sustava, predlaganjem projekata i planova kapitalnih ulaganja u vodoopskrbni sustav i sustav odvodnje otpadnih voda.

Kao dugogodišnji i aktivni član Hrvatske demokratske zajednice, političke aktivnosti započinje na lokalnim izborima na kojima je  izabran za predsjednika Gradskog vijeća Grada Trilja 2009. godine i na čelu predstavničkog tijela ostaje dva mandata. Istovremeno, biran je kao potpredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Trilj i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Grab, član je županijskog odbora HDZ-a SDŽ. Niz stranačkih aktivnosti proširuju vođenjem izbornog stožera dijela SDŽ na parlamentarnim izborima 2015 godine. Na posljednjim lokalnim izborima izabran je  kao zamjenik gradonačelnika Grada Trilja, te istu funkciju obavlja i danas. Posljednjih nekoliko godina Grad Trilj stekao je titulu jednog od gradova sa jako uspješnim povlačenjem sredstava iz Europskih fondova a kao zamjenik gradonačelnika, sa gradskim službama , izravno je sudjelovao u provedbi većine projekta od kojih izdvajamo:  Projekt izgradnje DV Trilj, Projekt izgradnje novog vatrogasnog doma i Projekta Zaželi. Također, načelnik  je Stožera civilne zaštite Grada Trilja.

Članovi Gradskog odbora HDZ A Grada Trilja smatraju  da Ivan Bugarin svojim znanjem i iskustvom može  doprinijeti svome  gradu kroz rad i promicanje interesa za boljitak svakog građanina Grada Trilja.

Autor članka: GO HDZ-a grada Trilja.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Rad u struci u vodovodu a struju završio?? Ali neka bude on gradonačelnik, samo da se dokaže da nije bitno tko triljem vlada, novci stižu ovako i onako, nema to veze sa sposobnosti.

    5
    7
  2. U Sinju ni HDZ ni SDP nemaju kandidata, ili pak imaju ali u rukavicama.

    11
    2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button