Vijesti

Ivica Dinarina-Šimić, novi-stari predsjednik ragbi kluba “Sinj!

https://www.facebook.com/Ragbi klub "Sinj"

Večeras je u gradskoj vijećnici grada Sinja održana je redovna izvještajna i izborna skupština kluba na kojoj je Ivica Dinarina-Šimić reizabran na mandat od 4 godine da vodi klub.

Nakon održane redovne izvještajne skupštine kluba, gdje su članovi skupštine upoznati sa radom i rezultatima bivše uprave,, koja je po svojim rezultatima, barem što se tiče seniorskih uspjeha (prvaci RH i pobjednici Kupa) do sada najuspješnija, pristupilo se razrješenju bivše uprave i održavanju izborne skupštine kluba.
Ivica Vučemilo kao najstariji skupštinar preuzeo je vođenje izborne skupštine kluba, gdje je kao kandidat bio istaknut Ivica Dinarina, koji je uživao potpuno povjerenje skupštine za vođenje kluba daljnjih 4 godine. Pored Ivice, za članove uprave kluba izabrani su Renato Mladina (potpredsjednik), Denis Paleško (tajnik) Marko Grčić, Mirko Malbaša, Ivan Klarić Kukuz i Ivica Vučemilo, dok su u NO birani Tomislav Budimir, Hrvoje Grčić i Zoran Pavić.

Predsjednik je u kratkom obraćanju skupštinarima zahvalio na povjerenju i posebno svojim ranijim suradnicima, te je u kratkim crtama iznio plan i program za mandatno razdoblje u kojem je apostrofirao rad na mlađim uzrastima, infrastrukturno jačanje kluba te povećanje članstva i popularizacije našeg sporta na području grada Sinja.

Pod točkom razno, skupštinari su postavljali pitanja i prijedloge aktulanoj upravi, s ciljem rada na daljnjem razvoju i rješavanju gorućih pitanja.

Čestitamo novoizabranom vodstvu i novom-starom predsjedniku Ivici Dinarini-Šimiću na novom mandatu, te im želimo uspješan rad i da nam opet donesu pehare u Sinj!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button