TemeVijesti

Izabran izvođač radova za “Family point” vrijedan 223.449,83 EURA kod dvorane Ivica Glavan – Ićo

Cetina d. d. gradit će i opremiti Family point – višenamjensko igralište za sve Sinjane.

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj donio je Odluku o odabiru Izvođača CETINA d.d. iz Sinja za radove na Izgradnji i opremanju višenamjenskog igrališta na lokaciji sportske dvorane Ivica Glavan – Ićo u Sinju (Family Point igralište) vrijednog 223.449,83 EURA (1.689.274,00 kn)

Ugovor s izabranim izvođačem trebao bi se potpisati početkom rujna kada bi treba krenuti i izgradnja.
Ovim projektom Grad Sinj će dobiti novi objekt na kojem se mogu okupljati i družiti članovi obitelji, a doprinijet će unapređenju društvene, komunalne, socijalne i javne infrastrukture područja grada. Igralište će u potpunosti biti prilagođeno djeci s posebnim potrebama i invalidima.

Površina igrališta od cca 820 m2 podijeljena je na tri zone i to :
1) Zapadni dio ,ukupne površina 85 m2 – zona za fitness opremljena s dvije fitness sprave i sprave za vanjsku teretanu te antistres gumenom pločom debljine 4.5 cm.
2) Središnji dio, ukupne površine 275 m2 – dječje igralište opremljeno s 8 sprava od kojih su 4 sprave namijenjene za djecu manjeg uzrasta, a preostale 4 za djecu većeg uzrasta. U središnjem dijelu dominira fontana s betonskom pločom u obliku alke.
3) Istočni dio – dječje igralište sportski dio u kojem se nalazi sportska i piknik zona. Sportska zona opremljena je s mini arenom i košem za košarku, a podloga je od umjetne trave. Piknik zona opremljena je s dvije klupe u čijoj je neposrednoj blizini i školica, a podloga je betonsko opločanje.
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u iznosu od 500.000,00 kn, a sve sukladno Odluci o financiranju projekata iz Programa podrške brdsko –planinskim područjima iz travnja 2022.g.

Vrijednost radova iznosi 178.759,90 EURA bez PDV-a, odnosno 223.449,83 EURA s PDV – om, a očekivano trajanje izvođenja radova je 4 mjeseca.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button