Vijesti

Izabrano novo vodstvo Krnjevalske udruge grada Sinja

Sinoć je u Alkarskim dvorima s početkom u 19:30 minuta održana redovna izborna skupština Krnjevalske udruge grada Sinja na kojoj se birao novi predsjednik, tajnik, Nazorni te Upravni odbor.

Skupštinu je otvorio, pred oko 30ak članova udruge, već sada bivši predsjednik Ivan Milošević- Saki, a u svom govoru je istaknuo da je u njegovom mandatu ostvaren glavni cilj, a to je opstanak udruge.

“Ponosan sam na sve uspjehe Udruge dosad, kojih nije bilo malo s obzirom na situaciju. Uložio sam sav svoj trud i znanje u vođenju udruge, prvenstveno u interese udruge i članova. Pozivao sam uvijek, pozivam i danas, na zajedništvo u ostvarivanju svih daljnjih ciljeva. Ti pozivi uvijek nisu ni bili prihvaćeni,  što je jasno. Možda donekle. Ovom prigodom poručujem kako se zajedničkim naporima možemo suočiti s daljnjim izazovima koji su ispred udruge.
Gospođe i gospodo, u životu postoje novi počeci, tako sam ja sada odlučio da je vrijeme za novi početak i vrijeme za nekoga drugoga. Novom predsjedniku i upravi želim svako dobro i veliki napredak.U tome će imati moju bezuvjetnu podršku, pogotovo nakon što je udruga ispunila svoj cilj, a to je grčevita borba za opstanak.
Doviđenja i hvala svima na suradnji! ”

Dodajmo još kako su se za mjesto predsjednika natjecala tri kandidata. Zoran Šabić, Marko Benja i Dino Gulam. Najviše glasova dobio je Dino Gulam.
Jedini kandidat za tajnika udruge bila je Miranda Šimac.
U upravni odbor izabrani su Dino Gulam, Miranda Šimac, Dino Vuković, Ivan Milošević i Anđela Vrca, a rad udruge nadzirat će Magda Jukić, Goran Šabić i Filip Šabić.

Povezani članci

2 Komentara

Back to top button