TemeVijesti

Izašla rang lista stipendista srednjoškolcima lošijeg imovinskog statusa s područja Grada Sinja

Komisija za provedbu postupka dodjele stipendija srednjoškolcima lošijeg imovinskog statusa s područja Grada Sinja objavila je prijedlog rang liste kandidata za dodjelu stipendija srednjoškolcima lošijeg imovinskog statusa s područja Grada Sinja za 2023./2024. školsku godinu.

Svaki kandidat može podnijeti pisani prigovor na prijedlog rang liste u roku 8 dana od dana objavljivanja liste na službenim internetskim stranicama Grada Sinja. O prigovoru će odlučiti Gradonačelnik u roku od 8 dana po isteku roka za dostavu prigovora. O odluci po prigovoru kandidati će biti obaviješteni u pisanom obliku. Odluka o prigovoru je konačna.

Stipendije se odobravaju za deset (10) mjeseci u iznosu od 40,00 eura mjesečno.

Po isteku roka za rješavanje prigovora, Gradonačelnik donosi konačnu rang listu stipendista za tekuću školsku godinu, koja će biti objavljena na oglasnoj ploči i na službenim internetskim stranicama Grada Sinja, www. sinj. hr. Na konačnu rang listu ne mogu se podnositi prigovori.

 

 

 

Povezani članci

2 Komentara

 1. Svaka čast za dodjelu stipendija, ali veliki minus za objavu imena tko ima lošije imovinsko stanje i tko je tražio, a odbijeno.. ipak su to djeca u pubertetu koja na sebe u ovom našem
  ” zajebanom” društvu idealizacije i šepurenja
  ” ima se mere se ” markiranja i etiketiranja na sebe stavljaju etiketu staleža u samom društvu..

  8
  3
 2. Alooooo kakva etiketa ovo su javne gaste od svih nas i neka se vidi tko ih prima i ove i sve ostale. Pa svi mi živimo u Sinju i znamo većinu ovih ljudi. Pola njih ima firme obrte vikendice koje iznajmljuju i male posliće i po ovome se vidi da je većinom na crno dakle krade se država i prijavljuju se mali iznosi u plaćama. Evo ako se radi o uštipcima kada smo mi sinjani dobili račun za njih, nikad, kada smo dobili ostale račune u većine obrta i fušera, vodoinstalera, pločica, i možemo do sutra nabrajat.

  Mama mama kako nas petero živi od 4 000 kuna šta smo prijavili za gradsku stipendiju. Dite moje zarađujemo mi 25 000 kuna misečno samo to država ne zna. Muči i uzmi stipendiju gradsku .

  8
  5

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button