Sport

Izbornik Yelavich pozvao Grčića, Budimira i Brčića u reprezentaciju

U petak su naši momci stigli na Maltu, gdje će u subotu u 14 sati odigrati odlučuju utakmicu skupine 1. Jug, protiv trenutno vodeće momčadi Malte.
Ova utakmica koja je ujedno i posljednja u ovom ciklusu izravno odlučuje o pobjedniku skupine i o kvalifakacijama za prelask u viši rang, Rugby Europe Trophy.
Izbornik Milan Yelavich, sa pomočnicima Antony Poshom i Tonćijem Buzovom imaju težak zadatak pripremiti momčad za uvijek atraktivne i fizički jake Maltežane koji će zasigurno stvarati probleme preko dominatnog skupa, dok će naša reprezentacija tražiti prilike preko linije. Maltežani su prije susreta s Hrvatskom svaldali reprezentaciju Cipra u gostima, dok je Hrvatska svoju spremu testirala protiv jake momčadi Oxforda koju su po prvi put svaldali, što će zasigurno pomoć u dizanju morala pred ovaj važan susret. Ragbi klub “Sinj” će imati i svoje predstavnike, izbornik Yelavich je za ovaj susret pozvao već standardnog Marka Grčića, zatim Dražena Budimira i Stipu Brčića.

Želimo našim momcima i reprezentaciji uspješan nastup i sreću, te se nadamo kako će ostvariti pobjedu u ovom bitnom susretu!

Povezani članci

Back to top button