Vijesti

Izglasana je III. Izmjena i dopuna Prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije

Nakon višesatne rasprave izglasana je III. Izmjena i dopuna Prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije. Župan Blaženko Boban istaknuo je kako je ovo dinamičan dokument na kojega čekaju brojne investicije. “I na samom početku rasprave rekao sam kako je Prostorni plan akt koji mora biti dinamičan i koji se mora prilagođavati lokalnim zajednicama te potencijalnim investitorima. Jako me veseli da je ovaj dokument donesen s 32 glasa za i 7 glasova protiv jer je niz projekata čekao njegovo donošenje”, izjavio je Boban.

Predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić također je izrazio zadovoljstvo zbog izglasavanja ove točke Dnevnoga reda. “Usvojili smo i Zaključak da će krenuti postupak izmjena kako bi se našla bolja rješenja za neke stvari u Prostornom planu. Važno je da se taj dokument donio kako bi investicije koje čekaju mogle krenuti”, rekao je Šimundić.

 

Povezani članci

1 Komentar

  1. Uglavnom, vjeroparkovi se su povučeni iz okolonih općina (one su za turizam i price pjevice) i trpaju se na sinjanima jer za sinje se niko ne zauzima zadnjih 20 godina.

    zzzzzZZZUUUUUuu …..zzzzZZZZZZUUUUuuuu….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button