PolitikaTeme

Iznos „plaća“ dogradonačelnika Ugrina i Glavana se dosad podigao na 160.000,00 kuna – je li „edek“ Grad Sinj

Ide polako četvrti mjesec od kad sinjski dogradonačelnici Zlatko Ugrin i Denis Glavan primaju plaću koju realno nisu zaradili i taj je iznos sada 160.000,00 kuna.

Polako sinjski dogradonačelnici konsolidiraju redove i počelo se nešto pokretati po ovom pitanju, sve intezivnije se „druže“ i zajednički nastupaju u javnosti. Pokušavaju objasniti sinjskoj javnosti da su i njih izabrali da imaju ono što danas uživaju, 20.000,00 kuna mjesečna primanja i tek ako svi daju ostavku da će je i oni dati, u ovoj politički „nastranoj“ situaciji u kojoj je grad Sinj. Neshvaćaju ili što je još gore, ne žele dati ostavke i time ogoliti svu političku situaciju koja je u ovakvom stanju koju imamo danas u Sinju, a sebe pokazati kao časne i poštene ljude koji ne uzimaju od građana novac koji im ne pripada.

S toga se počelo polako vaditi „šporko rublje“ NL dr. Jadrijevića, iz kojeg je vidljivo da ova politička ekipa od početka kada ju je sastavio dr. Stipislav Jadrijević i prezentirao na zadnjim lokalnim izborima, nije imala nikakvog plana i smisla za vođenje ovakvog grada kao što je Sinj. Svatko je vukao na svoju stranu i malo je tu bilo djelovanja u interesu grada Sinja.

Izjavljuje dogradonačelnik Denis Glavan da su ga gradonačelnica Kristina Križanac i gospođa Pročelnica mislile držati za Edeka, neshvaćajući da to od njega i svih ostalih koji su u političkome kolu s NL dr. Jadrijevića, upravo drži Stispilav Jadrijević.

Sjetimo se bivših dogradonačelnika, Perković-Paloš i Vujanović, sadašnjih vijećnika koji su napustili NL dr. Jadrijevića, sjetimo se svih edeka, malih ljudi koji su očekivali nešto bolje za grad Sinj ili još većih edeka, onih koji su agitirali, radili i svoje ime stavili u službu za NL dr. Jadrijevića, očekujući osobnu korist, a dobili su „šipak“.

U isčekivanju najvećeg edeka, kandidata za gradonačelnika Grada Sinja 2021.g. u režiji NL dr. Stipislava Jadrijevića, sjetimo se kako je tu istu listu nazvao Miro Bulj –  „udruženi zločinački poduhvat“  i pogledajmo video klip sa slavlja pobjede iz 2017.g. i možda prepoznate kojeg edeka.

Izvor foto i video facebook.com/nldrjadrijevic/

Povezani članci

18 Komentara

 1. Odnjo vam đava plaću ostavite moj Sinj na miru više. Kako vas nije sram prepucavat se Glavan Ugrin Kristina Stipislav Ankica koga vi više zastupate. Samo krast i uzimat di ste doveli Sinj. Trilj nam glavni grad cetinske krajine.

  29
  3
 2. ‘Edek’ su građani Sinja, a ne Glavan i Ugrin! Edek je i onaj ko im je, osim građana, omogućio da budu tu di jesu!

  22
  3
 3. E bogami sinjani netribate tražit krnju ove godine. Kristina naredi mačkarama da Glavan i Ugrin budu krnješe.
  Gori gori krnješa sudnji dan ti je doša
  Gori gori krnješa.

  22
  5
 4. Šta ste se uvatili samo ove dvojice, di je ostalih 50 u općini šta ne rade ništa a primaju placu.

  17
  24
 5. Neka HDZ sruši vlast u Sinju, a to nije problem, i oni neće primat placu vise.

  11
  3
 6. njih dvojica imaju razloga za slavlje, ni krivi ni dužni osvojili milijun kuna
  moj narode hebe se njima Puće vodi knjige, a Zlajo skače po republici srpskoj

  18
  2
 7. Zašto se ne odreknu plaće u humanitarne svrhe, npr za centar Juraj Bonači ili Caritas i tako pokažu koliko su moralni

  11
  2
 8. U zemlji uhljeba, oni su samo jedni od tisuća i tisuća. Neka stoka radi u privatnika i hrani ih.

  6
  1
 9. S obzirom da se ova tema provlači iz mjeseca u mjesec ponovit.ću se i ja: Ako ova dvojica “plaću zatađuju” nezakonito prijavite ih državnom odvjetništvu i neka budu kažnjeni! Oni ili onaj tko im daje takvu plaću, ili svi zajedno, nebitno! A ako ćemo pričat o moralu, tada bismo mogli pisat do sudnjeg dana i opet nebismo učinili bitnijeg pomaka!

 10. Sve jasno i po zakonu i ja to poštujem..! Dolazit na posa ne radit ništa jer ti nadređeni ukinuo
  ovlasti za bilo šta (primit stranku , službeno auto , nastupat javno , polagat cviće, palit sviće,
  vodit projekte…..) i nakon tri četri miseca ne skužit besmisao toga svega sa uvjerenjem da su
  izabrani za tako nešto i da su u pravu … Evo tema za doktorate koje Grad Sinj subvencionira

  5
  9
 11. Ovi će bar za 2-3 godine prestati primati placu za nerad. Di su općinari šta desetljećima primaju placu za nerad. Tu je matematika puno strašnija.

  6
  1
 12. A vidi videa. Lipi ime Stipe Stipe. Al su i ove žirafe za doktora. Šta je one se ne bave politikom. Jel ijedna od njih uhljebljena? Šta rade, jel vozu kulaze u kamenolomu ili se šetkaju po pijaci? Jadni moji sinjani, pa samo se u alku ugkedajte koja nikad nije falila u povijesti, već su uvik bili s vlasti i uz vlast.

 13. Vratite im ovlast da polažu cviće i sviće!!!
  Barem neke koristi od njih

  9
  1
 14. Trn svaka čast na komentaru potpisujem svaku riječ ali njima nije besmisleno primat pare od sinjana. Jeste li vidili na slici oči od Smolje direktora vodovoda ko da je zvir od dr jadrijevića.

  4
  1
 15. Izgleda da su se na slavlju posvađali. Taman u kraj videa da će kristina načet tortu, žena od sela jadrijevića joj dala zabranu, jer načet tortu mora stipislav,kao što je načeo kamenolom u glavicama.

  3
  1
 16. Ne znan za Ugrina ali Puce svoju placu daje u humanitarne svrhe..zato ne vridjate ga..bolje da ide u humanitarne nego da bude neki dogradonacelnik koji ionako ne radi nista a uzima pare

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button