Politika

Izvanredna sjednica GV Sinja – vijećnici glasaju putem e-pošte

Zbog epidemiološke situacije u zemlji, potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Anđelko Bilandžić odgodio je zakazanu 29. sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja sazvanu za dan 18. ožujka 2020. godine.

Kako se ukazala potreba za donošenje određenih odluka u cilju pomoći građanima i gospodarstvenicima grada Sinja  potpredsjednik Gradskog vijeća Anđelko Bilandžić sazvao je 12. Izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja, koja će se održati u petak, 17. travnja.

Po prvi puta vijećnici neće fizički prisustvovati u zgradi “općine” već će svoje izjašnjavanje vršiti putem elektroničke pošte koje će biti moguće sve do 19 sati na dan zakazane sjednice.

Glasovanje će se provoditi na način da će se na dan održavanja Sjednice elektroničkim putem, odnosno e-poštom, vijećnici izjašnjavati o svakoj točki dnevnog reda glasovanjem: “Za”, “Protiv” ili “Suzdržan”.

 

Za sjednicu se predlaže dnevni red od 7 točaka i to:

– Prijedlog Odluke o sklapanju Sporazuma o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području gradova i općina;

– Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi,

– Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom doprinosu;

– Prijedlog Odluke o odgodi obveze plaćanja i otpisu komunalne naknade za nekretnine koje služe u svrhu obavljanja poslovne djelatnosti za vrijeme trajanja epidemije COVID -19 virusom;

– Prijedlog Odluke o oslobađanju od plaćanja zakupnine i naknade za korištenje javne površine;

– Prijedlog 2. Odluke o izmjenama i dopunama odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih dječjih vrtića na području Grada Sinja;

– Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerilima i uvjetima sudjelovanja korisnika u cijeni programa dječjih vrtića i jaslica u vlasništvu Grada Sinja.

Povezani članci

4 Komentara

 1. nemojte vjećati, samo ćete kakvu štetu grad napraviti…. stojte kod kuće i mirujte, tako ste korisniji

  11
  1
 2. Hahhaha tako je nemojte isusati išta radit samo će te pokvarit.

  4
  1
 3. Vrime korine je idealno za lov u mutnom. Vidit cemo sta sad u korona vrimenu smjeraju sa prostornim planom.

Back to top button