Vijesti

Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja područja mješovite- pretežito poslovne zone Trnovača – Sinj

U vrijeme trajanja javne rasprave od 26. travnja do 6. svibnja 2019., Prijedlog izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja područja Mješovite – pretežito poslovne zone Trnovača – Sinj (u daljnjem tekstu: ID DPU Trnovača), izložit će se na javni uvid u prostorijama Grada Sinja, svakim radnim dana od 0830 do 1400 sati.

Javno izlaganje i javna rasprava o Prijedlogu ID DPU Trnovača održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, Dragašev prolaz 24 u Sinju u petak 26. travnja 2019. s početkom u 1300 sati.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da sudjeluju u javnoj raspravi i dostave svoja pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog ID DPU Trnovača.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog ID DPU Trnovača dostavljaju se zaključno s 6. svibnja 2019., na adresu Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe, koji nisu dostavljeni u roku, nisu čitko napisani ili ne sadrže ime, prezime i adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Prijedlog Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja područja mješovite – pretežito poslovne zone Trnovača- Sinj 

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button