Vijesti

Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja centra naselja Otok – dio

  1. Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja centra naselja Otok – dio provesti će se u razdoblju od 13. svibnja do 24. svibnja 2019. godine.
  2. Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osiguran je Javni uvid o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja centra naselja Otok – dio svakim radnim danom u vremenu od 9:00 do 12:00 sati i to u prostorijama općine Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8.
  3. Javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja centra naselja Otok – dio održati će se 16. svibnja u 11:00 sati, u prostorijama Općine Otok.
  4. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja centra naselja Otok – dio mogu se upisivati u Knjigu primjedbi na mjestu održavanja javnog uvida za vrijeme njegova trajanja, dati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili pisanim putem uputiti nositelju izrade – Općina Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21 238 Otok do zaključenja javne rasprave 24. svibnja 2019. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnoj raspravi te da svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge čitljivo napisane dostave u roku određenom u ovoj objavi.

Povezani članci

Back to top button