Vijesti

JAVNA RASPRAVA o Studiji o utjecaju na okoliš eksploatacije arhitektonsko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju ‘Greda’, Grad Sinj

Na temelju Odluke Ministarstva zaštite okoliša i energetike od 28.04.2020 g. te članka 17., stavka 2. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša stavlja se na javnu raspravu Studija o utjecaju na okoliš eksploatacije arhitektonsko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju „Greda“, Grad Sinj.

Upravni odjel SDŽ za zaštitu okoliša, komunalne poslove, infrastrukturu i investicije je zamoljeno tijelo za koordinaciju provedbe ovog postupka.

Javna rasprava o predmetnoj studiji trajat će 30 dana u vremenu od 15.06. do 15.07. 2020. godine. Javno izlaganje će se održati dana 08.07.2020. godine u velikoj dvorani Muzeja Sinjske alke u Sinju s početkom u 11 sati.

Oglas o javnoj raspravi

Povezani članci

3 Komentara

 1. Ne ostajati kod kuće !!! Iđemo svi skupa na ovu raspravu, izborit se za svoje misto !! Dosta je dvastacije Glavica!
  MO Glavice, HDZ, SDP, MOST, Bulj, ajmo pokažite da ste za narod, da niste za motlježinu ! Jedrijevića neću spominjat.

 2. Evo to je procedura, sad svi koji imaju nešto protiv ili za neka se izjasne i navedu argumente a ne ubit, pribit, potrat, stavit barikade i šta sve nije bilo napisano i kazano.

  6
  3
 3. U ime naroda, ne kuzis da kamenolome stavljaju u dnevne boravke ljudima. Ljudi su iziritirani, ktatkog fitilja, stavi se u njihove čizme. Tri kamenoloma u glavice, ni jedan u ogromnu opcinu trilj, ili npr u otok. To je cisti atak na glavice. Mafija od sinja do zupanije.

  1
  1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button