Kultura

Javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Sinja

Grad Sinj raspisao je javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Sinja. Pozvali su  javne ustanove u kulturi Grada Sinja, udruge građana i pravne osobe s područja kulture te samostalne umjetnike da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za imenovanje članova Kulturnog vijeća Grada Sinja iz slijedećih područja kulture odnosno umjetnosti:

1.            zaštita i očuvanje pokretnih i nepokretnih kulturnih dobara,

2.            knjižnična djelatnost, knjige i nakladništvo,

3.            muzejsko-galerijska djelatnost i likovna umjetnost,

4.            kazališna, glazbena i glazbeno-scenska djelatnost,

5.            kulturno-umjetnički amaterizam.

Za članove Kulturnog vijeća mogu se imenovati djelatnici u kulturi, umjetnici i drugi stručnjaci koji svojim poznavanjem kulturne problematike, dosadašnjim postignućima te ostalim relevantnim referencama na području kulture mogu doprinijeti realizaciji ciljeva zbog kojih je osnovano Kulturno vijeće. Za svako navedeno područje u pravilu se predlaže i imenuje jedan član.

Prijedloge u pisanom obliku, s životopisom kandidata, obrazloženjem i dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva, te podatcima o prebivalištu, tel./ mob. broju i e-mail adresi potrebno je dostaviti najkasnije do 6. studenog 2023. godine na adresu: Grad Sinj, Ured Grada, Dragašev prolaz 24 s naznakom: «Prijedlozi kandidata za imenovanje članova Kulturnog vijeća Grada Sinja».

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button