Vijesti

Javni poziv za predlaganje kulturno-zabavnog programa manifestacije “Dani Alke i Velike Gospe 2024.”

Grad Sinj objavio je Javni poziv za predlaganje kulturno-zabavnog programa manifestacije “Dani Alke i Velike Gospe 2024.”

Na natječaj se mogu prijaviti  pravne i fizičke osobe u kulturi (ustanove, trgovačka društva, udruge i pojedinci, samostalni umjetnici) zainteresirane za sudjelovanje u kulturno-zabavnom dijelu programa manifestacije “Dani Alke i Velike Gospe 2024.” koja se održava tijekom srpnja i kolovoza, da dostave svoje prijedloge programa.

Predlagati se mogu programi iz sljedećih područja:

–              glazbene, kazališne, muzejsko-galerijske, folklorne, književne, izložbene djelatnosti i sl.

–              estrade (zabavno glazbeni i drugi programi)

Prijave se podnose na odgovarajućim obrascima koje možete preuzeti u ovom upravnom odjelu ili na službenim stranicama Grada Sinja www.sinj.hr.

Uz obrazloženje prijedloga programa predlagatelji će dostaviti i financijski plan u kojem će, uz specifikaciju troškova za izvršenje predloženog programa, navesti podatke o ukupnim troškovima izvršenja programa, o dijelu sredstava koje osiguravaju iz vlastitih i drugih izvora, te o dijelu sredstava čije se osiguravanje očekuje iz Proračuna Grada Sinja.

Prijedlozi programa, u skladu s ovim Pozivom predaju se elektronskom poštom na adresu: info@sinj.hr, poštom ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Sinja na adresu:

GRAD SINJ

Ured Grada

Dragašev prolaz 24

21230 Sinj

Rok za podnošenje prijave traje do 30. travnja 2024. godine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button