TemeVijesti

Javni poziv za predlaganje programa i projekata u kulturi, socijalnoj skrbi i razvoju civilnog društva Grada Sinja za 2021.g.

Dana 25. siječnja 2021. godine Grad Sinj je objavio Javni poziv za predlaganje programa i projekata u Programu javnih potreba u kulturi Grada Sinja za 2021. godinu, Javni poziv za predlaganje programa i projekata u Programu javnih potreba Grada Sinja u socijalnoj skrbi za 2021. godinu i Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u razvoju civilnog društva Grada Sinja za 2021. godinu. Ovi Javni pozivi otvoreni su do 26. veljače 2021. godine. Svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

Javni poziv – kultura, 2. Prijavnica, 3. Upute za prijavitelje, 4. Kriteriji za vrednovanje programa, 5. Obrazac za opisno i fin.izvješće, 6. Obrazac – procjena kvalitete programa, 7. Obrazac PROR-POT, 8. Prijedlog ugovora.

Javni poziv – socijalna skrb, 2. Prijavnica, 3. Upute za prijavitelje, 4. Obrazac za opisno i fin. izvješće, 5. Obrazac PROR-POT, 6. Prijedlog ugovora.

Javni poziv – razvoj civilnog društva, 2. Prijavnica, 3. Upute za prijavitelje, 4. Obrazac za opisno i fin. izvješće, 5. Obrazac PROR-POT, 6. Prijedlog ugovora.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button