Vijesti

Jednosmjerni promet – u tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrižja državne ceste D1 i Ulice Put Pazara

U tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrižja državne ceste D1 i lokalne ceste L67041 (Ulica Put Pazara).

Dana 2.6.2022. godine (četvrtak) od 8 sati postaviti će se 3., posljednja, faza privremene regulacije prometa. Planirano vrijeme trajanja privremene regulacije je od. 2.6.2022. do 8.6.2022.g.

Za vrijeme trajanja ove regulacije izvest će se završni radovi na novoizgrađenom kružnom raskrižju tj. provozni prsten, zeleni otoci, završni radovi asfaltiranja i opremanje raskrižja.

Za izvođenje planiranih završnih radova neophodno je uspostaviti režim jednosmjernog prometa kroz raskrižje tj. za smjer prometovanja prema Splitu neće biti promjena i prometovati će po istom režimu, dok se promjene u režimu prometovanja odnosi za smjer iz pravca Splita koji će biti preusmjeren na križanju DC1 kod trgovačkog centra  Lidl, lokalnim cestama tj. ulicom Pavla Vučkovića i ulicom Bazana prema semaforiziranom križanju na DC1 u blizini restorana Pinjur. Semaforski uređaj na križanju na DC1 kod restorana Pinjur biti će isključen, dok će prednost prolaska kroz križanje imati vozila koja dolaze sa obilaznog pravca u odnosu na vozila koja dolaze iz smjera Alkarskog trkališta.

Napominjemo da je ovo posljednja privremena regulacija prometa te da će se od 9.6. promet kroz kružno raskrižje odvijati bez režima privremene regulacije prometa. Pošto se za vrijeme radova od 2.6. do 8.6. očekuju značajne poteškoće u odvijanju prometa, molimo sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button