Sport

Junakova U11 kategorija osvojila naslov prvaka u najjačoj ligi SDŽ

Junakova U-11 kategorija osvojila je naslov prvaka u najjačoj ligi SDŽ pobjedom u posljednjem kolu prvenstva rezultatom 3:0. Apsolutno dominantnim predstavama, ovi mladi junaci na čelu s trenerom Dinom Ramljakom donijeli su NK Junak Sinj novu titulu prvaka sa osvojenih 50 bodova u 22 utakmice i gol razlikom +57. Time se sinjski “Plavi Stroj”

našao ispred klubova poput Hajduka, Splita, Adriatica, Dugopolja, Solina, … Junak je imao i najboljeg strijelca lige – Mateja Marasa koji je postigao ukupno 34 gola.

Istaknimo da su osvojeni pehar, kako je već i tradicija u NK Junak Sinj, momci predali oružaru Gogiju i time mu još jednom izmamili veliki osmijeh na lice, ali i zahvalili na njegovom predanom radu.

Junakova U-11 kategorija ove je sezone u Klub donijela nevjerojatnih 6 pehara, a uz osvojen naslov prvaka (po prvi put ikad u najjačoj ligi SDŽ), osvojili su dva turnira (Tučepi, Glavice), na dva su turnira osvojili drugo mjesto (Novalja, Otok) i jednom su bili treći (Kaštela).

Trener Dino Ramljak:

“Bila mi je čast cijelu sezonu voditi ovu ekipu. Bili su iznimno talentirani i poslušni, kako na terenu tako i van njega. Naravno, s tim su mi uvelike olakšali rad i uspjeh je vidljiv. Biti prvi u prvoj ligi početnika naše županije velik je uspjeh za Junak jer konkurencija je velika – tu su Hajduk, Split, Solin, Adriatic, Dugopolje, Primorac, …

Želim čestitati svojoj ekipi na ovakvom rezultatu i što ujedno promoviraju naš Klub i Grad na najbolji mogući način.”

Za Junaka su u ovoj kategoriji nastupali:

Ilija Budimir (G), Dario Bilođerić, Mateo Koprčina, Marin Skejo, Luka Marendić, Martin Sablić, Matej Maras (C), Ivan Jukić, Toni Gaurina, Roko Šumanac, Filip Buljan, Lovre Kovačević, Arian Vidić, Luka Bazina i Jure Glavinić.

Povodom odličnih rezultata, u Plavom Salonu na Gradskom stadionu u Sinju Klub je organizirao posebno druženje i proslavu naslova prvaka.

Čestitamo junačine !

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button