Sport

Kadeti U-16 osvojili 2. mjesto PH u ragbiju 7

Jučer su naši Kadeti U-16, otputovali u Zagreb na​ Prvenstvo Hrvatske​ u ragbiju 7, gdje su u jakoj konkurenciji od 5 ekipa ostvarili 2. mjesto, te se okitili srebrom.
Prvenstvo Hrvatske je odigrano između ekipa Zrinski, Nade, Sinja, Zagreba i Mladosti. Naši Minioni su od samoga starta krenuli furiozno te s lakoćom svladavaju Mladost rezultatom 56:0, zatim u sljedećoj utakmici Zrinski 26:17. Utakmica s ekipom Nade donosi nešto veći izazov, naši Minioni imaju nešto lošiji start, no vrlo brzo momci se bude i osiguravaju finale s konačnih 26:17. U napetoj utakmici za finale, ekipa Nade gubi u posljednjoj minuti od odličnog Zagreba rezultatom 7:5. Naši Minioni su imali veliku želju i htjenje za prvim mjestom, ali uigrana i povezana ekipa Zagreba zasluženo je slavila rezultatom 26:0.
Za RK “Sinj”: L. Vučemilo, A. Pavić, L. Gašpar, N. Batarelo, M. Filipović Grčić,M. Šušnjara, Marino Šušnjara, L. Šušnjara, I. Vujević, N. Barać, D. Domazet, M. Radan, A. Smoljo
Pomoćni trener Labrović čestitao je ekipi Zagreba na prvom mjestu, ali i našim momcima na odličnom rezultatu i prikazanoj igri, te je naglasio kako je siguran kako će ovo srebro biti dodatan motiv za treniranje i ostvarivanje novih uspjeha!
Konačni poredak:
1. RK Zagreb
2. RK Sinj
3. RK Nada
4. RK Mladost
5. RK Zrinski

Povezani članci

Back to top button