Sport

Kadetima U-14 drugo mjesto u Kupu Hrvatske

Prošle subote 9.11, održan je drugi turnir Kupa Hrvatske za kadete uzrasta U-14, gdje je našim momcima umakao kup za jedan zgoditak!
Naši kadetići su nakon prvog turnira u Zagrebu imali prvo mjesto u ukupnom poretku te odličnu startnu poziciju za drugi turnir, ali u Splitu karte su se drugačije poslagale, naši kadeti loše otvaraju turnir, porazom od domaćina Nade (10:0), da bi već u sljedećem susretu nadjačali vršnjake iz Zagreba (15:0). Fizička premoć naših kadeta i vještine su pokazani i u teškom susretu s ekipo Makarake rivijere (10:0), koja he pokazala znatan napredak u igri, da bi u posljednjem susretu kadeti imali nešto teži zadatak, svladavanja podmlatka Mladosti rezultatom 5:15. Sinj s ubilježene 3 pobjede i 1 porazom, osvaja drugo mjesto unatoč pobjedi na prvom turniru Kupa,tako je pobjednika Kupa Hrvatske odlučila skor razlika Nade, jer su naši momci u prvom susretu sa mladićima iz Splita odigrali neriješeno.
Trener Tomić je pohvalio svoje momke za ogroman napredak u igri, te je istaknuo da je ponosan na njih i njihov rezultat te je siguran kako je iduće godine naš kup!
Bravo Minioni!
Komačni poredak:
1. RK Sinj
2. RK Nada
3. RK Makarska rivijera
4. RK Zagreb
5. HARK Mladost
[cid:b8438a31-4903-4a34-9483-e2da1b1334bd]

Tijesan poraz Kadeta U-16 u Splitu (3:0)]

Ove nedjelje u Splitu je održana je kvalifikacijska utakmica za finalni turnir Kupa koji će se za dva tjedna održati u Zagrebu.
Naši momci su imali vrlo tvrdu i rezultatski krajnje neizvjesnu utakmicu. Utakmicu je obilježila prava rovovska bitka u kojoj su Sinjani iskazali zaista impresivnu obrambenu igru, ali niz tehničkih grešaka, kako u nas tako i na drugoj strani, doveo je do konstantnog nadmudrivanja u pokušaju da se probije obrana i odnese pobjeda. Naši momci u datim trenutcima u kojima su mogli ostvariti prednost iz kazni odlučili igrati, što pokazalo lošom odlukom, a što domaćin kažnjava i jednom pretvorenom kaznom odnosi pobjedu i s prvog mjesta kreće u borbu za Kup protiv drugoplasiranog kluba iz regije Sjever.
Trener Tomić je kazao kako je zadovoljan igrom svojih mladića, barem većinom segmenata, te je siguran kako će se ova momčad od 23 momka iskazati na treningu,te popraviti svoje greške u narednim danima i spremno dočekati finalni turnir Kupa u Zagrebu!

Povezani članci

Back to top button