Sport

KBK Kula na 20. memorijalnom kupu borilačkih sportova “vitez Mile Bošnjak” u Posušju

Ove subote u Posušju održao se 20.memorijalni kup borilačkih sportova “vitez Mile Bošnjak” u prepunoj sportskoj dvorani. Na turniru je odrađeno ukupno 11 borbi iz profesionalnog boksa, amaterskog boksa, te tajlandskog boksa i kickboxinga u kojem su sudjelovali članovi KBK Kula.

U kicboxingu disciplini Low kick (-55 kg) nastupila je Gabriela Pavlinušić koja je poražena od Mirjane Madunić (domaće borkinje) odlukom sudaca, iako je Gabriela kroz sve tri runde pokazala veću kvalitetu i bolju spremnost, a u sjeni je ostala greška organizatora koji je borbu stavio treću po rasporedu, a trebala je biti peta, što je automatski značilo da je Gabriela u borbu ušla praktički nezagrijana, i definitivno da je i to imalo negativan utjecaj na ishod.

U disciplini K1 -63 kg po prvi puta se borio Gabriel Marinović, koji je u jako atraktivnoj borbi pokazao srčanost i hrabrost protiv domaćeg borca Luke Bakule,a njihova borba je izazvala ovacije publike s tribina, a u konačnici sudci su ipak pobjedu dodijelili domaćem borcu.

“Moji natjecatelji su pokazali ono zbog čega smo došli, opravdali su očekivanja i dali sve od sebe, ovo je bio veliki izazov za njih jer je priredba jako velika i gostujući teren odnosno domaći borci koji su uvijek u prednosti na ovakvim turnirima.

U svakom slučaju zadovoljni smo i sada slijedi pauza od turnira do sljedeće godine kada imamo velike planove u kickboxingu i tajlandskom boksu” rekao je trener A.Kulaš koji je s N.Vukasom bio u pratnji natjecatelja.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button