Sport

KBK Kula sudjelovao u projektu Aktivna Hrvatska

Danas se Splitu održao trening jubilarne desete sezone vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.
Inicijator programa je Renata Sopek, a podrška su joj bili tim trenera Kineziološkog fakulteta, uz prijatelje projekta trenere i natjecatelje iz Kickboxing kluba Kula Sinj.
Cilj projekta jest promovirati i prezentirati zdrav život te da je aktivnost, odnosno trening dostupan svima bez obzira na dob i spol, a upravo današnji trening uz opterećenje vlastitog tijela je pokazatelj kako se na vrlo jednostavan način može aktivirati tijelo i na taj način ojačati mišiće, ali i cijeli organizam i imunitet.

Antonio Kulaš kao instruktor funkcionalnog fitnessa prezentirao je način treninga uz opterećenje vlastitog tijela kojeg prakticira u radu s rekreativcima kroz funkcionalne treninge u svom klubu, a trener kickboxinga Nediljko Vukas je sa natjecateljima odradio prezentaciju kickboxinga kroz tehničko-taktičke elemente, a sama atraktivnost izvedbe je izazvala ovaciju prisutnih, te se prezentaciji priključila i sama Renata Sopek.

Ovo je jedan u nizu projekata u kojem KBK Kula sudjeluje kao partner ili organizator, a već sljedeći vikend je u planu nova aktivnost za najmlađe članove kluba.
Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button