Sport

KBK Kula uspješan u Polači

Ove subote održan je otvoreni kickboxing Kup u Polači (pokraj Biograda n/m)  na kojem je nastupilo 100-njak natjecatelja od 15-est klubova iz hrvatskog kickboxing saveza, većinom mlađe populacije koji je kao i dosada imao funkciju da mlađi, manje iskusni natjecatelji steknu iskustva na borilištima i motiviraju se za daljnji razvoj u  ovom športu.

Na turniru je natupilo i dvoje članova KBK Kula iz Sinja koji su uzeli sva zlatna odličja u disciplinama u kojima su se borili.

Ana Putnik je po prvi puta nastupila u konkurenciji starijih kadetkinja  u disciplini Light contact (-60 kg) te odličnom borbom i prekidom u prvoj rundi osvojila zlatnu medalju i time pokazala kako će itekako imati što pokazati u nadolazećem natjecateljskom vremenu.

Dujo Talaja je nastupio u disciplini Kicklight stariji kadeti (-69 kg) u dvije discipline te osvojio dvije zlatne medalje ukupno ostvarivši  četiri pobjede i sve četiri prekidom, a na kraju turnira uručen mu je i pehar za najboljeg natjecatelja u starijim kadetima (disciplina Kicklight).

Ukupno gledajući tri zlatne medalje i pehar za najboljeg natjecatelja najbolji je pokazatelj da se u klubu radi na kvaliteti natjecatelja, a ovaj turnir ujedno je i pripremni, jer već za tri tjedna naši natjecatelji će nastojati uzeti najsjajnija odličja na državnom prvenstvu.

Povezani članci

Back to top button