Sport

Kickboxing klub “Knez” Sinj na 9. memorijalu “Josip Jović 2019”

www.facebook.com/kbk.knez

Jučer je u sportskoj dvorani “Slunj”, u organizaciji Kickboxing kluba “Škorpion” Zagreb, i g.Zdravka Begovića, održan 9. memorijal “Josip Jović 2019” u kickboxingu. Sudjelovalo je 222 natjecatelja, sa ukupno 318 prijava iz 32 kluba Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.
Među njima je u disciplini point fighting (PF) i kick light (KL) vrlo uspješno nastupilo devet natjecatelja iz kickboxing kluba “Knez” Sinj koji su sveukupno osvojili 9.medalja i to 1 zlatnu 5 srebrenih i 3 brončane medalje.
Ostvareni rezultati:
Ivana Lucić PF djevojčice -33 kg ………….. 3 mjesto
Tea Lucić PF djevojčice +36 kg ……………2 mjesto
Roko Kokot-Živalj PF mlađi kadeti-47 kg …………..3 mjesto
Marsel Gabrić PF mlađi kadeti -47 kg …………….2 mjesto
Marsel Gabrić PF mlađi kadeti +47 kg …………….2 mjesto
Nino Uvanović PF stariji kadeti -63 kg ……………3 mjesto
Luka Knez PF stariji kadeti -69 kg ……………2 mjesto
Kristian Ivandić PF stariji kadeti +69 kg ……………2 mjesto
Luka Knez PF stariji kadeti + 69 kg …………….1 mjestoJoš su nastupili Rino Kokot Živalj u PF, koji je zaustavljen u četvrtfinalnoj borbi za medalju i Tino Lucić U KL koji je odradio fantastičnu i vrlo atraktivnu borbu,bio bolji od protivnika, ali je izgubio zbog javnih opomena. Njih dvojica će iz ovih borbi izići još i jači jer su vrlo kvalitetni borci i njihovo vrijeme tek dolazi.
Koristimo prigodu da se zahvalimo svim roditeljima koji su nas pratili na natjecanju i svima onima koji su nam na bilo koji način davali podršku.
Idemo dalje!!! Od danas pripreme za iduće natjecanje – poručuju iz Kickboxing kluba “Knez” Sinj.

Povezani članci

Back to top button