Politika

Klub vijećnika HDZ-a – Tražimo ostavku zbog Ređije!

Priopćenje Kluba vijećnika HDZ-a prenosimo izvorno i u cijelosti:

Miro Bulj razotkriven je do kraja!

Prikrivao je činjenice, lagao građane  Sinja i javnost,  te nezakonitim radnjama prepustio prostor  sinjske Ređije, privatnom kapitalu.

Zbog svega utvrđenog – ostavka na dužnost gradonačelnika i sve političke funkcije je  jedini mogući, moralan i ispravan potez.

Buljeva sramota, još više nezakonitosti, propusti i manipulacije i jučer su bila tema u Saboru kroz izlaganje zastupnice Baričević:

https://www.facebook.com/share/v/4YmwGUvGtCDHcdW9/?mibextid=KsPBc6

Kako Miro Bulj nema moralnu ni političku odgovornost, Klub vijećnika HDZ-a Sinj  s Klubom vijećnika Nezavisne liste dr.Stipislava Jadrijevića predao je u proceduru  prijedlog za sazivanjem izvanredne sjednice koja će se održati u ponedjeljak 11. prosinca. Predlažemo donošenje Zaključka o utvrđivanju nezakonitog postupanja gradonačelnika Mira Bulja u predmetu ponude prava prvokupa prostora sinjske Ređije s  zahtjevom za podnošenje ostavke, dok od  nadležnih institucija očekujemo da  provedu istražne radnje i zaštite interese Grada Sinja.

Sad je već svima jasno – „Car je gol“, no Sinjanima i dalje fali  srce grada,  prostor sinjske Ređije, na kojem smo mogli i trebali planirati  budućnost!

Klub vijećnika  HDZ-a SINJ

Stipe Perić, predsjednik

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button