Vijesti

Kod „Masle Jumbo plakat sakrio brnašku crkvu“

Više čitatelja Sinjske rere nam je poslalo fotografije i informaciju da je postavljena konstrukcija za Jambo plakate kod „Masle“. Navode da je konstrukcija nelegalna jer prelazi gabarite od 12m2 odnosno da ima površinu od preko 20m2. Za takvu površinu treba građevinska dozvola i razne druge suglasnosti za što ova „građevina“ nema – pojašnjava se.

Pitanje je bi li uopće dobila suglasnost i da je zatraži s obzirom da se nalazi na ovako važnom raskrižju, ujedno nagrđuje i prostor samog raskrižja.

Tko su nadležne institucije da provjere ovaj slučaj i da sve bude sukladno zakonskim propisima, Grad Sinj, građevinska inspekcija, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, netko četvrti ili će sve po starome u našem gradu – pitaju se čitatelji.

Povezani članci

7 Komentara

 1. Jebe mi se. Niste napisali da je trava sakriala trotuar u brnazama tj. pojila ga.

  15
  2
 2. Sramota! Odgovorni gdje ste? Šta radite? Ovo pod HITNO treba ukloniti.

  10
  8
 3. Tribalo je dignut još zboj (kat) i j. plakat nebi smeta .

  3
  3
 4. ” U ime naroda” ne koristi tuđi naziv, smisli svoj pa piši ovakve i ostale komentare.

 5. Ma, kao da ovci smeta kamen ili drvo. Ovca zaobiđe i nastavi past. Jumbo plakat sakrio Crkvu! Ajmo vidit prvo je li postavljen u skladu sa zakonom… Ako je onda tu nema ništa sporno! Btw, je li komu smeta elektronski pano od autopraonice kod Lidla? Onaj koji svojom svjetlošću zaslijepi sve ispred sebe na daljinu do 100m. A vidi čuda, neposredno ispred je pješački prelaz… Ali gazda mirno spava i je.. mu se!

 6. Ode svi postali pravnici i drzali bi se nekih zakona.. Komu smeta plakat,, ako ne smeta vlasniku onda u cemu je problem, igrali bi se zakona seoski jadi samo da mogu nastetit nekom. Ma jadi

  2
  1
Back to top button