Vijesti

Kolači i peciva za ljepši Božić. Uključimo se svi…

Župa Gospe Sinjske organizira karitativnu akciju „DARUJ BOŽIĆ“, koja će trajati od 1. do 12. prosinca 2018. god. U tom vremenu djeca će u školama skupljati osnovne namirnice (ulje, brašno, šećer…), a u samostanu će biti postavljena košara u koju vjernici svakodnevno mogu donirati potrepštine.

Akciji se pridružuju i članovi Franjevačkog svjetovnog reda (OFS-a), koji će izrađivati i prodavati božićne aranžmane. Osim kupnjom aranžmana, moći ćete pomoći karitativno djelovanje sinjskih franjevaca i kupnjom kolača odnosno robe.

Prodaju organiziramo u samostanskom klaustru i ispred crkve četiri dana ili tijekom dvaju vikenda u došašću – u subotu i nedjelju 1. i 2. prosinca te 8. i 9. prosinca, u vremenu od 8 do 12 sati.

Pozivamo drage domaćice da se donacijom kolača priključe karitativnoj akciji. Kao i prošle godine, nadamo se da će se akciji odazvati i sinjske pekare odnosno trgovine robom. Zajedničkim snagama uljepšajmo Božić korisnicima karitativne pomoći. Zahvaljujemo školama i članovima župnih zajednica koji su aktivno uključiti u akciju, kao i svim župljanima koji iz godine u godinu podržavaju naše karitativne akcije, osobito one koje organiziramo uoči Božića i Uskrsa.

Prikupljena sredstva bit će raspoređena i podijeljena korisnicima sinjskog Caritasa 13. i 14. prosinca 2018. u prostorijama istoga (ulaz kod Franjevačkog muzeja).

Povezani članci

Back to top button