PolitikaTeme

Kolinda posjetila Sinj – ispred slike Čudotvorne Gospe Sinjske molila za zdravlje teško bolesnog oca

Jučer smo dobili informaciju da otac Kolinde Grabar Kitarović, Branko Grabar boluje od raka. Fra Ante Čovo, gvardijan Samostana Gospe Sinjske, kazao je kako je molio, zajedno s predsjednicom za njezina oca koji boluje od raka.

„Početak molitve Kolinde Grabar-Kitarović treba tražiti na ovogodišnjoj Alci. Njezin je otac bio jako bolestan i ona je mene zamolila da molim za njezina oca. Rekla je: „Ajmo kleknuti zajedno i molit ćemo.“’ I sad mi kaže da je dobro i da treba kemoterapije. Tako da je jedna od nakana njezine molitve i bolest njezina oca, kazao je prisutnima nakon mise gvardijan fra Ante.

Inače u posjetu Sinju su pristigli njen suprug Jakov Kitarović, saborski zastupnik Ante Sanader i župan Blaženko Boban. U Sinju na alkarskom trkalištu su je dočekali sinjski HDZ-ovci na čelu s Anđelkom Bilandžićem, alkarski vojvoda Boško Ramljak, saborski zastupnik Ivan Šipić,  te mnogobrojni članovi HDZ-a iz cijelog cetinskog kraja.

Nakon spomenute molitve ispred slike Čudotvorne Gospe Sinjske, Kolinda Grabar Kitarović je imala druženje s građanima na Pijaci.

Foto galerija:

Povezani članci

Back to top button