Vijesti

Konferencija za poduzetnike: Dobitna formula u Sinju

Grupa poduzetnika – izlagača u Sinju u četvrtak, 21. ožujka u Sinju organizira konferenciju za poduzetnike naziva Dobitna formula.

Konferenciju su stvorili  poduzetnici za poduzetnike, a  u nekoliko sati, nastojat će u sažetom formatu podijeliti ključna znanja koja pomažu ostvariti i povećati dobit.

Ideja Dobitne formule je podijeliti važna znanja iz financija, marketinga i poslovanja koja mogu pomoći povećati dobit i to u manjim sredinama za koja su uvjereni da imaju mnogo poduzetničkog potencijala.Konferencijom se žele razviti potencijali sredina da optimalno  iskoriste svoje resurse.

Poduzetnici će na konferenciji kroz niz kratkih i upečatljivih izlaganja dobiti odgovore na pitanja koje često muče male i srednje poduzetnike, poput dobivanja financiranja, fondova Europske unije, postavljanja cijena ili aktualnog upravljanja rizicima.

Lokacija održavanja bit će zgrada Palacine u sklopu Muzeja Cetinske krajine – Sinj, na adresi Andrije Kačića Miošića 5.

Početak konferencije je u 9 sati, a detaljan raspored možete pronaći u programu. Formalni dio završava u podne, a nastavlja se ručkom. Tamo će zainteresirani moći postaviti dodatna pitanja izlagačima u neformalnoj atmosferi.

Konferencija se održava uz suorganizaciju Grada Sinja.

Prijave za konferenciju nisu potrebne. Ulaz je slobodan i besplatan.

Više informacija na linku: https://dobitnaformula.com/vijesti/

Osoba za kontakt: Mihovil Katić

mihovil@branche.hr

+385 97 794 6249

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button