Vijesti

Koordinacija gradonačelnika i načelnika s predstavnicima policije

Dana 16. prosinca 2019. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac u svom uredu održala je koordinacijski sastanak na kojem su nazočili gradonačelnik Grada Trilja Ivan Šipić, gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić i načelnik Općine Otok Dušan Đula, te predstavnici policije; načelnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova u Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj Nediljko Garac i načelnik PP Sinj Mislav Filipović – Grčić.

Sastanak se odnosio na temu projekta energetske obnove zgrade PP Sinj, čija vrijednost radova iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Projekt energetske obnove PP Sinj prihvaćen je u “Programu energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora za razdoblje 2018-2020” koji se provodi putem Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Sudionici sastanka su dogovorili zajedničko participiranje svih jedinica lokalne samouprave u sufinanciranju obnove zgrade PP Sinj, na zadovoljstvo žitelja cijelog Cetinskog kraja.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Naravno, svi zadovoljni iz svih krajeva di se kave ne kopaju i di imaju nogostup, rasvjetu, normalne uvjete za život.. Šta je s nama šta nam sve to fali a punimo proračun? Građani trećeg reda?? Šta smo dobili zadnjih 15-20god?Kanale za djecu da im je lakše u školu??
    Gđo Križanac, da li vaše dijete riskira život idući u školu cestom bez nogostupa i rasvjete, te mora izbjegavati kamikaze i kamione na cesti??

Back to top button