SportTeme

Košarkaško igralište kod kina dobiva novi gumeni sloj

Amandmanom vijećnika HDZ-a Marka Križanca na Proračun Grada Sinja za 2019.g. za uređenje košarkaškog igrališta kod kina – izmjena postojećeg gumenog sloja u iznosu od 300.000,00 kn, stekli su se uvjeti da Grad Sinj pokrene postupak jednostavne nabave za odabir najboljeg ponuditelja – izvođača radova. Ovo igralište koje je „odgojilo“ generacije, je prije više od 10 godina zalaganjem tadašnjeg vijećnika Dragana Podruga dobilo sadašnju gumenu površinu koja je nakon konstantnog sportskog i nesportskog korištenja došlo svom kraju, te je pohabana, a na nekim mjestima je potrošena do asfaltnog dijela.

Sada je pravo vrijeme da se postavi nova gumena podloga na korištenje svim sinjskim zaljubljenicima u sport i sportska događanja kojih ima na pregršt u Sinju, posebno u ljetnim mjesecima.

Ono što smo laički i letimično primjetili u troškovniku i u ostaloj dokumentaciji je da se osim spominjana površine od 565 m2, nigdje ne spominje debljina gumene podloge.

Trebalo bi postaviti EPDM gumenu podlogu debljine 10-12mm ili 11mm sbr+ špric 2-3mm ili sbr 8mm+ epdm 8mm, kako bi se postigao puni efekt amortizirajuće podloge i radi zaštite sportaša od ozljeda i radi samog što dužeg trajanja postavljene podloge.

Sljedi službena objava Grad Sinja:

Grad Sinj, temeljem Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave, objavljuje Poziv za dostavu ponuda za radove „Uređenje košarkaškog igrališta kod kina – izmjena postojećeg gumenog sloja“.

Pripadajuću dokumentaciju moguće je preuzeti ispod ove objave.

  1. Poziv za dostavu ponuda
  2. Ponudbeni list
  3. Troškovnik
  4. Projektni zadatak
  5. Obrazac Izjave o nekažnjavanju

Povezani članci

Back to top button