TemeVijesti

Kreće anketa roditelja za produženi boravak za učenike prvog razreda u osnovnoj školi Marko Marulić

Splitsko-dalmatinska županija, kao osnivač osnovnih škola na području Grada Sinja, organizira produženi boravak za učenike prvog razreda od početka školske godine 2024./2025.
Nastava i program produženog boravka za sve učenike prvog razreda s područja Grada Sinja i cetinskog kraja održavali bi se u Osnovnoj školi Marka Marulića u Sinju koja ima uvjete za organizaciju navedenog programa, a prema zakonom propisanim standardima.

Izrađen je tekst ankete kojeg roditelji mogu ispuniti prilikom dolaska u školu, te se tada roditelji na licu mjesta mogu uvjeriti u uvjete koje škola ima.

Anketa traje do 23. veljače 2024.g.

Sva pitanja ili nejasnoće oko samog produženog boravka možete dobiti na GSM broj kontakta ravnatelja OŠ Marka Marulića Marka Križanca na 099 529 0129.

Program produženog boravka provodio bi se radnim danima od 7,00 sati do 17,00 sati. Učenicima bi bila osigurana 4 obroka – doručak, voće, ručak i marenda, a nakon redovne nastave mogli bi koristiti unutarnje i vanjske školske prostore za učenje (domaći rad, dopunski i dodatni rad te izvannastavne aktivnosti), igru i druženje, pod stručnim vodstvom učitelja.

Trošak programa produženog boravka snosili bi, prema dogovoru, Grad Sinj i roditelji.

Županija splitsko-dalmatinska prilagodit će, urediti i opremiti namjenske prostore produženog dnevnog boravka, te će platiti tekuće režijske i materijalne troškove.

Anketni upitnik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button