TemeVijesti

Kreće „navodnjavanje iz podzemnih voda“ Hipodroma, N.K.“Junaka“, „N.K.Tekstilaca“ i R.K. „Sinja“

Grad Sinj je krenuo u postupak nabave radova na izgradnji automatskog sustava za navodnjavanje objekata: Hipodrom, igralište N.K.“Junak“, igralište „N.K.Tekstilac“ i igralište R.K. „Sinj“

Na lokaciji Hipodrom zamišljen je sustav navodnjavanja korištenjem podzemnih voda gdje već imamo situaciju da su postojeći bunari iskopani i zacijevljeni.

Na lokaciji NK Junak, NK Tekstilac i RK Sinj također je zamišljen sustav navodnjavanja korištenjem podzemnih voda gdje je potrebno instalirati bunarske i tlačne crpke.

Ovim projektom će se rješiti dugogodišnji problem navodnjavanja spomenutih terena gdje su od strane Vodovoda CK ispostavljeni računi koje u većini slučajeva nitko nije plaćao i pokrenute su ovrhe. Do danas se nije riješio dio tih ovrha i dugovanja, ali za ubuduće će se samostalnim zalijevanjem terena izbjeći „astronomski“ računi za vodu.

Povezani članci

3 Komentara

 1. Kad NK Glavice nisu navodno platile dva računa za vodu Sinj ih je ugasio. Kad Junak i Tekstilac neplaćanju godinama to je u redu.

  4
  2
 2. E Zoka u Glavicama je Jadrijević rasturio na zadnjim lokalnim izborima i on drži vodovod sa Smoljom direktorom neka vas je nag.zio i ugasio praktički Glavice partizanski klub a sad je Glavice 1991.

  2
  2
 3. Naravno da je partizanski, ponosni smo na to, srce ko kuća veliko. Na pravoj strani i 41. i 91.

  3
  1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button