TemeVijesti

Kreće „navodnjavanje iz podzemnih voda“ Hipodroma, N.K.“Junaka“, „N.K.Tekstilaca“ i R.K. „Sinja“

Grad Sinj je krenuo u postupak nabave radova na izgradnji automatskog sustava za navodnjavanje objekata: Hipodrom, igralište N.K.“Junak“, igralište „N.K.Tekstilac“ i igralište R.K. „Sinj“

Na lokaciji Hipodrom zamišljen je sustav navodnjavanja korištenjem podzemnih voda gdje već imamo situaciju da su postojeći bunari iskopani i zacijevljeni.

Na lokaciji NK Junak, NK Tekstilac i RK Sinj također je zamišljen sustav navodnjavanja korištenjem podzemnih voda gdje je potrebno instalirati bunarske i tlačne crpke.

Ovim projektom će se rješiti dugogodišnji problem navodnjavanja spomenutih terena gdje su od strane Vodovoda CK ispostavljeni računi koje u većini slučajeva nitko nije plaćao i pokrenute su ovrhe. Do danas se nije riješio dio tih ovrha i dugovanja, ali za ubuduće će se samostalnim zalijevanjem terena izbjeći „astronomski“ računi za vodu.

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Kad NK Glavice nisu navodno platile dva računa za vodu Sinj ih je ugasio. Kad Junak i Tekstilac neplaćanju godinama to je u redu.

  3
  2
 2. E Zoka u Glavicama je Jadrijević rasturio na zadnjim lokalnim izborima i on drži vodovod sa Smoljom direktorom neka vas je nag.zio i ugasio praktički Glavice partizanski klub a sad je Glavice 1991.

  2
  2
 3. Naravno da je partizanski, ponosni smo na to, srce ko kuća veliko. Na pravoj strani i 41. i 91.

  2
  1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close