Branitelji

Laptopi za najbolje učenike na kvizu o Domovinskom ratu

Udruga veterana 4. gardijske brigade kroz prosinac prošle godine organizirala je kviz „Domovinski rat“, s naglaskom na značaj i ulogu ove brigade u Domovinskom ratu. U srijedu je u Osnovnoj školi Žnjan – Pazdigrad održana dodjela laptopa za pobjednike. Naime, najuspješniji su bili učenici Osnovne škole Žnjan – Pazdigrad te su tako osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Split 3, a treće mjesto ekipa Osnovne škole Brda.

„Od srca čestitam pripadnicima 4. gardijske brigade na čelu s pukovnikom Markom Vukasovićem koji su proveli ovaj jako uspješan kviz. Naš župan Blaženko Boban pobjednike je darivao laptopima. Čestitam od srca djeci, njihovim roditeljima, ravnatelju škole i njihovu mentoru“, izjavio je pročelnik Upravnog odjela za hrvatske branitelje, civilnu zaštitu i ljudska prava Damir Gabrić.

Umirovljeni pukovnik 4. gardijske brigade Marko Vukasović podsjetio je kako je župan na samom kvizu obećao osigurati laptope za najbolje. „Sa županom i Županijom jako dobro surađujemo pa smo i prilikom organizacije kviza imali jako dobru suradnju. On je još na kvizu obećao osigurati laptope i večeras smo ih dodijelili učenicima“, rekao je Vukasović.

Ravnatelj škole Željko Jurin izrazio je zadovoljstvo prvim mjestom koje su osvojili učenici njegove škole. „Nadam se da ćemo i idućih godina biti sudionici ovoga kviza te da ćemo još ponekad na ovom kvizu pokazati rezultate kao što je ovaj“, rekao je.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button