Politika

Luka Kamber: Otočko ljeto baš u “ništa”!

Otvoreno pismo Luke Kambera prenosimo izvorno i u cijelosti: 

Načelnik Općine Otok, Dušan Đula je još jednom dokazao da u Općini Otok vlada nesposobnost i nemar za mještane Općine Otok.

Naime načelnik je najavio bogatu manifestaciju pod nazivom “Otočko ljeto”, ali smo svjedoci da je to samo obična prazna priča za mještane Općine Otok.

Otočkim ljetom puno se obećavalo, a na kraju je malo od toga ispunjeno. Što je uzrok tome mogli bi smo nagađati, ali više nije potrebno ni da se nagađaju razlozi jer su više nego vidljivi i svima dobro poznati i svaki dan sve više isplivavaju na površinu, a to su nemar, nebriga, nestručnost načelnika i njegove bliske suradnice za Općinu Otok i mještane Općine.

Naime od pustih najvaljenih događanja na području Općine Otok, se baš ništa nije dešavalo što bi izazvalo zainteresiranost samih mještana, pa bi bolji naziv bio za tu manifestaciju “Pusti Otok”, jer mještanima nije ponuđen nikakav zanimljiv sadržaj.

Ove godine je izostao i festival mladih pjevača “Mali Otok”, a zašto? To zna načelnik Đula koji nije bio odogovoran da podmiri dogovorenu cijenu organizacije festivala, produkcijskoj kući sa kojom je ugovoren cijeli festival.

Mještanima Općine Otok je dosta nerada i nemara od strane načelnika i njegove bliske suradnice, pa bi bilo bolje da se u Općini Otok naprave projekti za ostanak, a ne odlazak mladih iz Općine!

Otočko ljeto u “ništa”!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button