Sport

‘’Malonogometna uzbuđenja na Planici – Završen 6. Dan memorijalno-humanitarnog turnira ‘’Goran Vučić’’

Jučer su na Planici uz mnoštvo gledatelja i ugodnu atmosferu odigrane 2 utakmice Initium Dječjeg malonogometnog turnira i 1 utakmica u sklopu ovogodišnjeg seniorskog malonogometnog turnira ‘’Goran Vučić’’.

U prvom dječjem susretu jučerašnjeg dana snage su odmjerili Pipsi i Đurine Čelice. Od samog početka ekipe su se fokusirale na napad, a nakon prvih pogodaka ekipe Đurine Čelice utakmica je otišla u jednom smjeru, što je rezultiralo vodstvom od 0-6 za ekipu Đurine Čelice u prvom poluvremenu. U nastavku je uslijedila opuštenija igra te je sučevim zviždukom utakmica završila rezultatom 1-7!
Strijelci utakmice bili su:
– Frano Budimir 1x za ekipu Pipsi
– Slavko Grčić 2x, Luka Grčić 2x, Marko Čugura 2x i Luka Šušnjara ‘’Đura’’ 1x za ekipu Đurine Čelice

Uslijedila je još jedna utakmica dječjeg turnira između ekipa Rapid i Palamuzeri koja je od prvog dijela bila neizvjesna i puna šansi za obe ekipe. Ekipa Rapid sjajnim pogotcima na predah je otišla vodstvom 2-0. U nastavku utakmice ekipa Palamuzeri smanjiva vodstvo na 1-2 te u zadnjim sekundama postiže gol za izjednačenje utakmice i odlučujuće penale. Uzbudljivo izvođenje penala na kraju odlazi u korist ekipe Palamuzeri koji rezultatom 2-3 odlaze u idući krug natjecanja!
Strijelci utakmice bili su:
– Luka Marendić 1x i Roko Šumanac 1x za ekipu Rapid
– Roko Gaurina 1x i Goran Barać 1x za ekipu Palamuzeri

Zadnji susret dana, utakmica osmine finala seniorskog turnira započela je u 21:00h između ekipa Switch i Plavi stroj. Tvrda i taktički odlično postavljena utakmica od početka susreta, na poluvremenu završava rezultatom 2-0 za ekipu Switch. U drugom poluvremenu utakmice se otvara, no Plavi Stroj ne nalazi rješenje za iskusnu igrače Switch-a. Susret je završio pobjedom ekipe Switch, koja je postala 2. poznat tim četvrtfinala ovog turnira.
Strijelci utakmice bili su:
– Dino Bradarić 3x, Andrija Bazina 3x i Ivan Zorica 1x za ekipu Switch
– Luka Bilandžić 1x za ekipu Plavi Stroj

Nakon odigranih utakmica uslijedilo je druženje ekipa i posjetitelja u ugodnoj atmosferi i prirodnom ambijentu na Planici.

Turnir se nastavlja danas u 19:30h susretima Rapid – MNK Cetina (dječji turnir), u 20:15h na rasporedu je utakmica osmine finala Goran Vučić – Crveni Vragovi, u 21:15h jedinu preostalu utakmicu šesnaestine finala igraju MNK Gala/EL. Galalux – Svježina Gljev, a u četvrtom i zadnjem susretu dana u 22:15h čeka nas okršaj osmine finala, ekipa New Point – CB Forum.”

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button