Sport

Malonogometni turnir po prezimenima Sv. Ante Turjaci 2021

“U proteklu subotu u Turjacima je odigran 13. po redu, već tradicionalni malonogometni turnir po prezimenima koji se igra u čast Sv. Ante, zaštitnika župe Turjaci. Iako je turnir revijalnog karaktera, natjecateljskog duha nije nedostajalo, igralo se srcem i dušom za svoje prezime ali sve u fer i korektnoj borbi.​

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa: Barać-Ančić, Budimiri, Bekani, Brig, Galići, Lucići, Markovići, Perići, Perković-Uvodić, Pupići, Šarci i Rožani. Nakon razigravanja po skupinama u polufinalu snage su odmjerili Barać-Ančić i Brig te Galići i Markovići. U finalu su se sasvim zasluženo sastali​ Barać-Ančić​ i​ Galići​ a slavili su​ Barać-Ančić​ rezultatom 4:1. Samo finale je većim dijelom bilo borbeno gdje su obe ekipe pokazale kvalitetu i zasluženo su stigli do finala ali na kraju bolja ekipa​ Barać-Ančić​ osvaja svoj drugi uzastopni turnir u čast sv. Ante.

Na samom kraju iza finalne utakmice organizirana je dodjela pehara pobjednicima te zajedničko druženje svih prisutnih. Turnir je protekao u odličnoj atmosferi i uz veliku podršku publike​ oko igrališta.

Finale:

Barać-Ančić​ –​ Galići​ 4:1”

S poštovanjem,

Stipe Perić, predsjednik MO Turjaci

Povezani članci

Back to top button