Ostalo

Miro Bulj digao kredit u „ruskoj“ banci, kupio i vozilo na Porshe leasing – imovinska kartica jedinog kandidata za EU iz našeg kraja

Foto - screenshot: Facebook

Svjesni izbora koji nam se bliže i poplavi kandidata, aktualne su u medijima i imovinske kartice naših političara. Miro Bulj nam je naravno zanimljiv jer je iz našeg kraja i potražili smo njegovu imovinsku karticu koju ćemo ironično prokomentirati, jer na ovaj način možemo opisati većinu kartica naših političara u što možemo ubrojati i Mira Bulja.

Miro Bulj ima saborsku plaću od 23.503,38 kuna mjesečno, dok se ostali iznosi za odvojeni život, putni troškovi i ostale povlastice, penju mjesečna primanja na puno veći iznos.

Miro Bulj je digao dva kredita u SBERBANK jedan na 187.000,00 i  drugi na 58.000,00 kuna. Ova dva kredita se ne pojavljuju u novoj imovinskoj kartici što bi trebalo značiti da su vraćeni u cijelosti i pojavljuje se novi kredit u ZAGREBAČKOJ BANCI od 298.672,57 kuna.

Miro Bulj je po kartici ujedno na Porshe leasing nedavno počastio se i automobilom od 153.000,00 kuna i ima „penziju“ od 7.687,20 kuna.

Ima li ikakvih problema u ovim kreditima? Naravno da nema, problem je u politici koju propagira Miro Bulj poput ostalih političara, da jedno priča, a drugo radi. Godinama su svi političari od sinjskih pa kasnije i u Zagrebu bili prozivani od Mira Bulja da izvole sve svoje račune privatne, gradske, državne, poslovne… prebaciti u banke koje su u vlasništvu države Hrvatske, praktički u Hrvatsku poštansku banku koja je jedina od velikih banaka u pretežno direktno i indirektno državnom vlasništvu i time podržati parolu „o hrvatskoj pušci na hrvatskom ramenu i hrvatskoj lisnici u hrvatskom džepu”.

E sada imamo nevjerodostojno ponašanje našeg saborskog zastupnika Mira Bulja, koji prvi kredit odnosno dva diže u SBERBANK. Poznato je po medijima da je ta banka „ruska“i koja je njena uloga u “Konzumu”. Bulj je vjerojatno shvatio čija je to banka koju je podržavao svojim kreditima i „zatvorio“ te kredite i krenuo po jedan kredit u prošloj godini u ZAGREBAČKOJ BANCI. Ova banka je najjača po udjelu u bankarskom tržištu u Hrvatskoj, ali nije „hrvatska“. Po medijima možemo zaključiti da je dio UniCredit grupe dakle „talijanska“ banka.

Bulj je kredit digao od 298.672,57 kuna po kamati od 6,1% i ako ode u EU parlament mogao bi pitati Tajanija da mu „malo smanji“ kamatu, jer na Internet stranicama Hrvatske poštanske banke a i šetajući Sinjem, možete provjeriti, kamate su od 5,4%, a ta “hrvatska banka je ujedno i sponzor Sinjske alke i novih prinova u Alkarskoj ergeli, a Miro Bulj je istaknuti član VAD-a. Zbog svega navedenog bi trebao Bulj poštivati svoje izrečene opaske prema svima i poštivati Hrvatsku državu. Očekujemo da hitno prebaci kredit i svoja primanja u neku hrvatsku banku i tako očuva suverenost bankarskog sustava ove države, a ne da mu “Tajani zapovijeda”.

Miro Bulj je koliko vidimo počastio se i automobilom u Porshe leasing od 153.000,00 kuna, nismo mogli provjeriti je li ugradio „rotacijska svjetla“ ako ga kolega Grmoja zovne u Metković po pomoć da i tamo kojeg ministra ako dođe potira, pa da kroz Sinj može bez problema proći sinjski rotor i brzom cestom koju je obećao sinjanima, doći čim prije i pomoći kolegi u nevolji.

Čudno je da u podacima o nekretninama u kartici stoji – Ne postoji – kad većina Hrvata ima nekretninu gdje su Mirove, Miro Bulj po ovome je za hrvatske prilike „beskućnik“. Poznato je da je dobio braniteljski stan koji je lijepo prodao. Nažalost njegov mjesni odbor Suhač je pravi beskućnik kada nema ni jednu pristojnu prostoriju za društvene namjene pa će i ovaj put glasati u najneurednijim i najneprimjerenijim uvjetima od svih mjesnih odbora u Gradu Sinju. Vjerujemo da će u nedjelju suhačani i dalje glasati za Mira. Miro Bulj je bio na vlasti s dr.Jadrijevićem i nije ni pokrenuo ovo pitanje za svoj Suhač. Suhač mu je dao sve, praktički ga stvorio, kad će doći vrijeme da mu Bulj i vrati nešto, a ne da dijeli sinjanima i suhačanima kineske upaljače i kemiske. Umjesto da proziva ministricu Žalac koja je Vrlici odobrila 750.000,00 kuna, da joj predoči svoje projekte i da u suradnji s Gradom Sinjem pomogne svom Suhaču.

Što se tiče izbora za EU parlament želimo mu svu sreću, što reče naša Pijaca, ja bi da imam primanja ko Miro Bulj izvadio bi „VBR“ na cestu, a ne „mašklin“.

Povezani članci

8 Komentara

 1. Znači Miro imaš mirovinu 7,700 a ja 3,200 koju si ono šifru sredio. E srami se prodaješ nam se da si popio pamet svega svita a ustvari si ka i ostali samo grabi. 23,000 kuna sada primaš i oćeš 8,000 eura. Koliko nas ima branitelja šta smo loše prošli. Dabogda ni jedan branitelj ne glasa za tebe.

  23
  6
 2. Odborniče Bulj nisi se pofalio da imaš uvjete za bit mi jamac….

  19
  4
 3. Pa jadni narode šta se ovo događa sa mojom Hrvatskom. Imali itko pošten i normalan.

  19
  2
 4. Ante nema. Ako mogu ove proklete povlastice i branitelje kupit ko Mira tko ostaje.

  18
  2
 5. Tata ja bi bio hrvatski čoban ko Miro Bulj
  I tata bi sine.

  22
  2
 6. Prosjecna očekivana životna dob muškarca u hrvatskoj je 72,4 godine. Ako uzmemo u obzir dinarske gene i zdravu eko prehranu Miro će nan bit još na grbači 40 do 50 godina. Saborska mirovina > njemačka penzija.

  15
  2
 7. Brajo daj malo ruke… Brajo daj malo ruke… Aj ti brajo Miro i MOST dajte malo novaca za pedijatra, junak itd.. direktno pomozite da vas vidimo na dijelu, a ne samo prozivat ostale

  17
  3
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button