Politika

Miro Bulj kandidat za gradonačelnika Sinja? – MOST-aš Ivica Kukavica iz Imotskog ide za župana SDŽ

Ivicu Kukavicu kandidata MOST-a za župana SDŽ danas je ispred zgrade Županije predstavio Božo Petrov.

Ivica Kukavica, pripadnik 3. imotske bojne, 4. gardijske brigade, umirovljeni bojnik Hrvatske vojske i kandidat za imotskog gradonačelnika na prošlim izborima, bio je i listi Mosta NL za X izbornu jedinicu.

Ovim činom je definitivno da Miro Bulj ne ide kao kandidat za župana SDŽ i postavlja se pitanje je li tom odlukom Bulj napokon odlučio ono što se samo nameće nakon njegovog političkog djelovanja, ozbiljno se kandidirati za gradonačelnika Grada Sinja. Odgovor će biti uskoro, jer vremena nema previše. Za Bulja, ako misli politički odgovorno nastupati prema sinjanima, nema više skrivanja iza drugih kandidata i iz vijećničkih klupa držati propovijedi kako treba voditi Sinj.

Za Bulja su ovi izbori svjojevrsno pitanje “biti ili ne biti”, jer ako ne ide za gradonačelnika i sprema se samo za sinjsko Gradsko vijeće, onda je prevario sve one koji su mu do sada davali glasove na svim izborima i ide prema političkoj mirovini, uz pokušaj još jednog saborskog mandata za tri godine, ako izbori za Sabor budu redoviti. Ako ipak krene za gradonačelnika Sinja onda je to ozbiljan problem svim političkim opcijama, jer ne mogu zanemariti njegovi izborni rezultati koje postiže u Sinju na svim razinama. Tada imamo tri političke opcije za koje možemo reći da mogu imati gradonačelnika, HDZ, NL dr. Jadrijevića i Miro Bulj. Bulj je na potezu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button