Vijesti

“Mještani Glavica” i dalje traže u ograđivanju Piketa prolaz prema polju

“Mještani Glavica” su poslali priopćenje u vezi ograđivanja Piketa. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Apeliramo/tražimo/molimo nadležne da se izvrši korekcija i na tih 150-200m jer bez toga nema našeg prolaska prema polju a i ostavljena trasa sjevernim djelom onda ne vodi nikud. 70-80% stupova je postavljeno i svakim danom možemo očekivati da će se postaviti stupovi i na tom istočnom dijelu po oznakama koje tamo stoje, a to znači prekid puta. Vjerujemo u pozitivan ishod.

S poštovanjem,

Mještani Glavica

Povezani članci

3 Komentara

 1. Da put prema polju! Toliko su ga koristili da je zarasta u šikaru ka šta će zarest i novi “put” koji će im se ostavit uz ogradu. Da im je do puta uzeli bi škare, trimer i kosire pa ga očistili kad su ga već ovako zapuštali. Inače taj put ide rubom čestice Piketa a ne 10 metara unutar kako se oće prikazat.

  5
  2
 2. Groidiot, putevi u polju se jako puno koriste, konkretno odma iza Piketa. A izgledaju kao da su intenzivno bombardirani, lokvetine, rupetine, blato. Sinj nista ne održava, sve je zapuštano. Tako i ovo. Sitno se kako su okolne općine dobile traktore za održavanje puteva, Sinj se nije ni javio za taj”mukte” traktor.

  2
  1
 3. Sve u Sinju sve sta se pokrene nema veze sa javnim interesom. Protiv tako isključive ograde su svi, ali javnost je dobila flaster na usta. Eto glavičani se bore, bravo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button