Vijesti

Moto karavana “Zajedno u ratu, zajedno u miru” u Sinju

Povodom sjećanja na vukovarsku žrtvu danas je moto karavana, koja je krenula iz Prevlake, posjetila Sinj. Ovu karavanu već dugi niz godina organiziraju udruge proistekle iz Domovinskog rata, ali i brojni članovi hrvatskih moto klubova.

U Sinju ih je danas dočekao zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta, savjetnica gradonačelnika Božena Romac i ispred Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Željko Poljak kao i predstavnici sinjskih moto klubova.

Kod Spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu u Spomen parku hrvatskih branitelja ispred zgrade Gradske uprave položeni su vijenci i zapaljenje svijeće, a molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje predvodio je sinjski gvardijan fra Ante Čovo.


Sinjski bajkeri za sudionike karavane organizirali su i prigodno druženje.
Nakon putovanja kroz cijelu Hrvatsku, karavana će se zaustavljati na mjestima značajnima za Domovinski rat, večeras su iz Sinja otputovali u Knin nakon čega će krenuti u Gospić. Dolazak moto karavane u Vukovar očekuje se u ranim jutarnjim satima 18. studenoga 2021. godine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button