Politika

Na današnji dan Bože Petrov kod javnog bilježnika „ovjerio prevaru građana“

Na današnji dan 2015.g. se dogodila laž kakva se ne nije dogodila od osnutka Hrvatske države. Prvi čovjek MOST-a Božo Petrov pojavio se na zagrebačkom Jelačićevom trgu s izjavom ovjerenom kod javnog bilježnika u kojoj decidirano piše da MOST nakon izbora neće u koaliciju ni s HDZ-om ni s SDP-om. Iako građani lijepe naše su navikli na lažna obećanja i izgovorene laži, ovo je presedan koji se neće dugo ponoviti. Jedan političar je svoju planiranu laž ovjerio kod javnog bilježnika. Običan građanin kada ovjeri svoj potpis kod javnog bilježnika u 100% slučajeva ima posljedice za svoj potpis, sjetimo se samo kredita u francima i ostalim potpisima gdje se zbog istog domovi gubili.

Petrov njome potvrđuje suglasnost svih kandidata MOST-a za zajedništvo do kraja mandata i obećaje da se njihovi zastupnici neće individualno i jednostrano prikloniti nijednoj koaliciji i pomoći joj da tako formira Vladu bez jasnih reformskih uvjeta i rokova koje može definirati samo Nacionalno vijeće MOST-a.

U slučaju da MOST koalira s nekom strankom koja je upravljala Hrvatskom u proteklih desetak godina i omogući joj time većinu u Hrvatskom saboru, Petrov jamči da će podnijeti ostavku.

MOST je koalirao dva puta s HDZ-om, a Petrov nije podnio ostavku. Između ostalog, su sada na mjestu koje im pripada, marginama političkog društva s daljnom tendecijom destrutktivnog ponašanja u političkom životu, koji ide svom zasluženom kraju, nestanku s političke scene.

Gdje je tu u ovjeri grad Sinj. Sinj je imao u MOST-u Mira Bulja koji u dvije vlade s HDZ-om donio to da je Sinj „zadnja rupa na sviralu“ u županiji i državi i zaobilazi ga sve ono što je dobro u tim odnosima, a dolazi mu sve ono što je loše, poput makarskog smeća i zaobilaženje važnih projekata poput četverotračne ceste ili zaobilaznice.

Foto izvor:rtl.hr

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button